Chili-mantelikuorrute
Työaika
Kokonaisaika
20 min
Vanha tuttu sinappihuntu saa tässä versiossa ihan uutta twistiä chilistä ja rouskuvista manteleista.
Raaka-aineet
4-5 rkl sinappia
1 punainen chili
1/2 dl korppujauhoja
1-2 tl mustapippuria myllystä
1-2 tl chilirouhetta
50 g kuorellisia manteleita
Valmistusohje
- Peitä kinkku ensin ohuella kerroksella sinappia.
- Hienonna chili. Sekoita korppujauhot, mustapippuri, chilirouhe ja hienonnettu chili keskenään ja ripottele seos kinkun pinnalle.
- Rouhi mantelit karkeasti ja painele mantelit kevyesti kinkun pintaan.
- Laita kinkku 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi, tai niin pitkäksi ajaksi että kinkun pinta on 20ruskistunut kauniisti.
KOKEILE MYÖS
MasterChef-Marinan entrecote ja punaviinikastike
7
Tutustu reseptiin
Worilainen
1
Tutustu reseptiin
Nyhtökanaburgeri
2
Tutustu reseptiin
Jouluinen kalkkunasalaatti
1
Tutustu reseptiin
The Wilhelm
3
Tutustu reseptiin