Pikatacot

Työaika Kokonaisaika 15 min
2 annosta
nopeat-possutacot (1).jpg

Valmiiksi kypsistä, taatusti mureista Atria Murea & Nopea -sarjan suikaleista syntyy herkulliset tacot vartissa. Lämmitä tacokuoret ja Murea & Nopea -suikaleet uunissa, ja pilko kasvikset sillä aikaa. Siinä se!

Valitse kanan, naudan tai possun Murea & Nopea -suikaleet makusi mukaan.

Raaka-aineet

Atria Murea & Nopea -suikaleita

tacokuoria

jääsalaattia revittynä

avocado kuutioituna

punainen chili viipaleina

lime lohkoina

chilikastiketta

Valmistusohje

  1. Levitä Murea & Nopea -suikaleet ja tacokuoret leivinpaperin päälle pellille. Kuumenna 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Täytä kuoret Murea & Nopea -suikaleilla, salaatilla, avocadolla ja chilillä. Tarjoile chilikastikkeen ja limelohkojen kanssa.
Jureke.jpg
Jureke keltajuuresta tai juuripersiljasta 0
Tutustu reseptiin
Hedelmista-innostunut-joulukana.jpg
Hedelmistä innostunut joulukana 1
Tutustu reseptiin
Nopea-iskender-kebab.jpg
Nopea iskender-kebab 0
Tutustu reseptiin
Kaalipyttipannu.jpg
Kaalipyttipannu 0
Tutustu reseptiin
Lindströmin_mureke_720x910.jpg
Lindströmin mureke 10
Tutustu reseptiin