Raakamakkaraa, viinirypäleitä ja mozzarellaa toscanalaisittain

40 min kokonaisaika
3
Raakamakkaraa, viinirypäleitä ja mozzarellaa toscanalaisittain
40 min kokonaisaika
3

Salsicce all’uva eli makkaraa ja viinirypäleitä on toscanalainen klassikko, joka on toiminut inspiraationa tässä kesän ehkä herkullisimmassa makkarareseptissä. Toscanalaisittain maustetut fermentoidut raakamakkarat grillataan viinirypäleiden kanssa ja lastataan maalaisleipäviipaleille täyteläisen buffala-mozzarellen kaveriksi.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Artesaani Toscanan Fermentoitu Raakamakkara 225g

125 g buffalo-mozzarellaa

3 maalaisleipäviipaletta

timjamia viimeistelyyn

Grillatut viinirypäleet:

200 g tummia viinirypäleitä

1 rkl tummaa balsamietikkaa

1 rkl oliiviöljyä

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 rkl hienonnettua timjamia

suolaa

mustapippuria

Ohje

Mausta rypäletertut balsamietikalla, oliiviöljyllä, valkosipulilla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.

Grillaa makkarat paketin ohjeen mukaan. Grillaa samalla viinirypäleitä 3–4 minuuttia. Paahda myös leipäviipaleet grillissä.

Tarjoile grillatut makkarat, viinirypäleet ja revitty mozzarella leivän päällä tai annoksena leivän kanssa. Viimeistele timjamin lehdillä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut