Kanaa ja kvinoa-kurpitsawokki

Kananfileiden kanssa tarjoiltava maukas wokki valmistuu nopeasti kotimaisista vihreistä kasviksista ja kvinoasta. Herkullinen annos täydentyy raikkaalla basilika-jogurttikastikkeella.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Pehmeän Pippurinen 600g
Wokki:
4 dl kvinoaa
1 kesäkurpitsa suikaloituna
1 sipuli hienonnettuna
200 g neulapapuja muutamaan osaan leikattuna
400 g varsiparsakaalia
3 rkl öljyä
1-2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 limen mehu
2 tl suolaa
Basilika-jogurttikastike
4 dl turkkilaista jogurttia
1 ruukku basilikaa hienonnettuna
1 limen mehu
1/2 tl suolaa
Ohje
Sekoita basilika-jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja nosta kastike jääkaappiin maustumaan.
Paista fileepihvit öljytyllä pannulla kypsiksi.
Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa kasviksia hetki öljyssä ja lisää joukkoon kypsennetty kvinoa. Mausta wokki inkiväärillä, limen mehulla ja suolalla.