Kanaa ja kvinoa-kurpitsawokki
Kananfileiden kanssa tarjoiltava maukas wokki valmistuu nopeasti kotimaisista vihreistä kasviksista ja kvinoasta. Herkullinen annos täydentyy raikkaalla basilika-jogurttikastikkeella.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Pehmeän Pippurinen 600g
Wokki:
4 dl kvinoaa
1 kesäkurpitsa suikaloituna
1 sipuli hienonnettuna
200 g neulapapuja muutamaan osaan leikattuna
400 g varsiparsakaalia
3 rkl öljyä
1-2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 limen mehu
2 tl suolaa
Basilika-jogurttikastike
4 dl turkkilaista jogurttia
1 ruukku basilikaa hienonnettuna
1 limen mehu
1/2 tl suolaa
Valmistusohje
- Sekoita basilika-jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja nosta kastike jääkaappiin maustumaan.
- Paista fileepihvit öljytyllä pannulla kypsiksi.
- Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa kasviksia hetki öljyssä ja lisää joukkoon kypsennetty kvinoa. Mausta wokki inkiväärillä, limen mehulla ja suolalla.