Kanaa ja kvinoa-kurpitsawokki

Työaika 30 min Kokonaisaika
2-3 annosta

Kananfileiden kanssa tarjoiltava maukas wokki valmistuu nopeasti kotimaisista vihreistä kasviksista ja kvinoasta. Herkullinen annos täydentyy raikkaalla basilika-jogurttikastikkeella.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Pehmeän Pippurinen 600g

Wokki:

4 dl kvinoaa

1 kesäkurpitsa suikaloituna

1 sipuli hienonnettuna

200 g neulapapuja muutamaan osaan leikattuna

400 g varsiparsakaalia

3 rkl öljyä

1-2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä

1 limen mehu

2 tl suolaa

Basilika-jogurttikastike

4 dl turkkilaista jogurttia

1 ruukku basilikaa hienonnettuna

1 limen mehu

1/2 tl suolaa

Valmistusohje

  1. Sekoita basilika-jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja nosta kastike jääkaappiin maustumaan.
  2. Paista fileepihvit öljytyllä pannulla  kypsiksi.
  3. Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa kasviksia hetki öljyssä ja lisää joukkoon kypsennetty kvinoa. Mausta wokki inkiväärillä, limen mehulla ja suolalla.