Kanakiusaus pannulla

Työaika Kokonaisaika 25 min
3-4 annosta

Tämä kermainen kanakiusaus ihastuttaa takuulla ja valmistuukin vain 30 minuutissa yhden pannun taktiikalla

Raaka-aineet

1 pkt Atria Parempi Kanan Fileejauheliha 300g

rypsiöljyä paistamiseen

500 g peruna-sipulisuikaleita

1 rkl vehnäjauhoja

3 dl kuohu- tai ruokakermaa

1 tl suolaa

ripaus mustapippuria rouhittuna

persiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Ruskista kananjauheliha isolla pannulla öljytilkassa.
  2. Lisää pannulle peruna-sipulisuikaleet ja jatka paistamista hetki, kunnes perunat ovat sulaneet.
  3. Lisää vehnäjauhot ja sekoita. Lisää kerma ja anna ruuan hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Mausta kiusaus suolalla ja pippurilla ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoa salaatin kera.