Pad thai rapealla kanalla

Työaika 30 min Kokonaisaika 1 t
4-6 annosta
Pad_thai_rapealla_kanalla.jpg

Thairuokien klassikko pad thai eli paistetut nuudelit nautitaan tällä kertaa rapeaksi paneroidun kananfileen kanssa. Valmiiksi hyvin maustettu ja leivitetty kananfilee on superhelppo valmistaa.

Kauppojen hyllyiltä löytyy hyvin valmiita pad thai -kastikkeita.

 

Jos haluat, voit valmistaa kastikkeen myös itse. Tässä resepti:

1 dl tamarinditahnaa
1 dl ruokosokeria
½ limen mehu
4 rkl kalakastiketta

 

Kiehauta tamarinditahna, ruokosokeri ja limen mehu kattilassa. Lisää joukkoon kalakastike ja keitä pari minuuttia.

Lue lisää

Raaka-aineet

200 g riisinuudeleita

1 pktAtria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g

öljyä

300 g kaalia suikaloituna

4 porkkanaa suikaloituna

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 punainen chili hienonnettuna

1 kananmuna

2,5 dl pad thai -kastiketta

1 dl kevätsipulisilppua

1 dl mungpavun ituja

1 dl suolattuja pähkinöitä murskattuna

1 limen mehu

Valmistusohje

  1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele ne kylmällä vedellä.
  2. Ota kanafileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistamista. Paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä yhteensä noin 8 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on + 75 astetta.
  3. Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja lisää kaali, porkkana, valkosipuli ja chili. Kuullota keskilämmöllä pannulla pari minuuttia. Kokoa kasvikset pannun laidalle ja riko kananmuna toiseen laitaan. Sekoita muna kokkeliksi. Lisää pannulle nuudelit ja 2/3 kastikkeesta.
  4. Lisää kevätsipuli, idut ja pähkinät. Pirskota päälle loput kastikkeesta ja limenmehu.
Croissantpaistos 0
Tutustu reseptiin
Kurpitsainen kanakeitto.jpg
Kurpitsainen kanakeitto 0
Tutustu reseptiin
Minuuttiwokki.jpg
Helppo Nuudeliwokki 9
Tutustu reseptiin
Atria_Viljaporsaan_pihvi_tryffeli_pysty.jpg
Possunfileepihvit ja hernerisottoa 0
Tutustu reseptiin
possupizza-bianco.jpg
Possupizza Bianco 0
Tutustu reseptiin