- Ota jauhelihapakkaus huoneenlämpöön.
- Sekoita ranskankermaan kananmunat, maito, mausteet ja kasvikset ja korppujauhot. Anna massan turvota vähintään 15 minuuttia.
- Sekoita joukkoon jauheliha.
- Muotoile kostutetuilla käsillä massasta kepakoita.
- Kuumenna öljy ja paista kepakot kauniin kullanruskeiksi.
- Jälkikypsennä kepakoita 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
- Paina varrastikut kypsiin kepakoihin ja tarjoile esimerkiksi lohkoperunoiden, kasvisten ja dipin kera.
Broilerikebakot
Kanan jauhelihasta tehdyt kebakot maistuvat vaikkapa lohkoperunoiden, vihannesten ja kermaviilidipin kanssa.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Jauheliha 400g
1 dl ranskankermaa
2 kpl kananmunaa
1/2 dl maitoa
1 tl currya
1 tl grillimaustetta
1 tl persillade-maustesuolaa (tai tavallista suolaa)
1/2 tl mustapippuria myllystä
2 tl sipulijauhetta
100 g raastettua porkkanaa tai bataattia
100 g raastettua kesäkurpitsaa
1 1/2 dl korppujauhoja