Broilerikebakot

Kanan jauhelihasta tehdyt kepakot maistuvat vaikkapa lohkoperunoiden, vihannesten ja kermaviilidipin kanssa.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Jauheliha 400g
1 dl ranskankermaa
2 kpl kananmunaa
1/2 dl maitoa
1 tl currya
1 tl grillimaustetta
1 tl persillade-maustesuolaa (tai tavallista suolaa)
1/2 tl mustapippuria myllystä
2 tl sipulijauhetta
100 g raastettua porkkanaa tai bataattia
100 g raastettua kesäkurpitsaa
1 1/2 dl korppujauhoja
Ohje
Ota jauhelihapakkaus huoneenlämpöön. Sekoita ranskankermaan kananmunat, maito, mausteet ja kasvikset ja korppujauhot. Anna massan turvota vähintään 15 minuuttia.
Sekoita joukkoon jauheliha. Paista koepala paistinpannussa tai mikrossa ja tarkista maku. Muotoile kostutetuilla käsillä massasta kepakoita. Kuumenna öljy ja paista kepakot kauniin kullanruskeiksi. Jälkikypsennä kepakoita 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Voit myös jättää pannulla paistamisen väliin kokonaan ja paistaa kepakoita suoraan 225-asteissa uunissa noin 15-20 minuuttin ajan.
Paina varrastikut kypsiin kepakoihin ja tarjoile esimerkiksi lohkoperunoiden, kasvisten ja dipin kera.
Paina varrastikut kypsiin kepakoihin ja tarjoile esimerkiksi lohkoperunoiden, kasvisten ja dipin kera.