Broilerikebakot

Työaika 20 min Kokonaisaika 40 min
4 annosta
Broilerikepakot.jpg

Kanan jauhelihasta tehdyt kebakot maistuvat vaikkapa lohkoperunoiden, vihannesten ja kermaviilidipin kanssa.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Jauheliha 400g

1 dl ranskankermaa

2 kpl kananmunaa

1/2 dl maitoa

1 tl currya

1 tl grillimaustetta

1 tl persillade-maustesuolaa (tai tavallista suolaa)

1/2 tl mustapippuria myllystä

2 tl sipulijauhetta

100 g raastettua porkkanaa tai bataattia

100 g raastettua kesäkurpitsaa

1 1/2 dl korppujauhoja

Valmistusohje

  1. Ota jauhelihapakkaus huoneenlämpöön.
  2. Sekoita ranskankermaan kananmunat, maito, mausteet ja kasvikset ja korppujauhot. Anna massan turvota vähintään 15 minuuttia.
  3. Sekoita joukkoon jauheliha.
  4. Muotoile kostutetuilla käsillä massasta kepakoita.
  5. Kuumenna öljy ja paista kepakot kauniin kullanruskeiksi.
  6. Jälkikypsennä kepakoita 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
  7. Paina varrastikut kypsiin kepakoihin ja tarjoile esimerkiksi lohkoperunoiden, kasvisten ja dipin kera.
 

Vinkki

Voit myös jättää pannulla paistamisen väliin kokonaan ja paistaa kebakoita suoraan 225-asteissa uunissa noin 15-20 minuuttin ajan.