Korean BBQ

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Kesäillat ovat kuin tehtyjä rennolle grillihetkelle ystävien ja perheen kanssa. Kun ilta-aurinko laskee ja ilma täyttyy herkullisista tuoksuista, mikään ei vedä vertoja Korean BBQ:lle. Tämän illan tähtituote on Atria Grilliduo 650g, joka tuo mukanaan mehevää kanaa ja possua. Asettele grillatut lihat tarjoiluastialle ja anna jokaisen nauttia omassa tahdissaan. Korean BBQ:lle tyypilliseen tapaan jokainen voi koota omat annoksensa suoraan grillistä. Ota mukaan myös salaattia, jonka lehtiin voi kääräistä grillattuja lihoja ja lisukkeita, luoden herkullisia korealaisia tacoja.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Grilliduo 650g

2 kpl sydänsalaattia tai romainesalaattia

200 g kimchiä

1 kpl kurkku

3 kpl kevätsipuleita

Seesamimajoneesi

2 dl majoneesia

2 rkl paahdettua seesamiöljyä

1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä

Gochujang-kastike

2 rkl gochujang-tahnaa

1/2 dl ruskeaa sokeria

1/2 dl soijakastiketta

1 rkl vettä

Valmistusohje

  1. Esivalmistele Korean BBQ sekoitamalla seesamimajoneesin kaikki ainekset sekaisin. Valmista myös gochujang-kastike. Pane kastikkeet, ja kimchi tarjoilukulhoihin.
  2. Leikkaa kurkut tikuiksi ja revi sydänsalaatit. Leikkaa keväsipulit puoliksi. Leikkaa vihreistä varsista ohuita suikaleita. Laita lisukkeet tarjoiluastioihin.
  3. Kuumenna grilli 225-asteeseen ja grillaa Atrian Grilliduoa noin. 20-25 min tai kunnes sisälämpötila on 75-astetta. Grillaa keväsipulit kevyesti noin minuutti per puoli.
  4. Kokoa täytteistä ja lisukkeista herkullisia salaattitacoja.