Grillitostadat
Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Tostadat ovat Meksikosta kotoisin olevia rapeita tortilloita, jotka tarjoillaan erilaisilla täytteillä.Tortillaletut grillataan rapeiksi ja tarjoillaan herkullisten täytteiden, kuten Atria Artesaani makkaroiden, marinoitujen punasipuleiden ja salsojen kera.
Raaka-aineet
1 pktAtria Artesaani Lempeä Jalapeno Kanamakkara 240g
1 pktAtria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 240g
200 g pieniä tortillalettuja
200 g ranskankermaa
300 g ananasta
1 kpl iso punasipuli
1/2 kpl jäävuorisalaattia
2 kpl avokadoa
200 g fetajuustoa
4 kpl limeä
1/2 kpl ruukku korianteria
Haluamiasi salsoja
Valmistusohje
- Leikkaa ananas viipaleiksi. Suikaloi punasipuli ja sekoita joukkoon ½ limen mehu.
- Leikkaa avokadot ja limet viipaleiksi sekä jäävuorisalaatti suikaleiksi.
- Asettele ranskankerma, korianteri, salsat sekä fetajuusto tarjoilu kulhoihin.
- Grillaa tortilloja, ananasta pari minuuttia per puoli. Grillaa Atrian Artesaani Lempeä Jalapeno Kanamakkaroita sekä Lämminsavustettu Raakamakkaroita noin 200-asteessa 15-minuuttia käännellen.
- Aseta täytteet leveälle laudalle. Kokoa täytteistä halumiasi tostadoja.