Grillitostadat

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
image00002.jpeg

Tostadat ovat Meksikosta kotoisin olevia rapeita tortilloita, jotka tarjoillaan erilaisilla täytteillä.Tortillaletut grillataan rapeiksi ja tarjoillaan herkullisten täytteiden, kuten Atria Artesaani makkaroiden, marinoitujen punasipuleiden ja salsojen kera.

Raaka-aineet

1 pktAtria Artesaani Lempeä Jalapeno Kanamakkara 240g

1 pktAtria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 240g

200 g pieniä tortillalettuja

200 g ranskankermaa

300 g ananasta

1 kpl iso punasipuli

1/2 kpl jäävuorisalaattia

2 kpl avokadoa

200 g fetajuustoa

4 kpl limeä

1/2 kpl ruukku korianteria

Haluamiasi salsoja

Valmistusohje

  1. Leikkaa ananas viipaleiksi. Suikaloi punasipuli ja sekoita joukkoon ½ limen mehu.
  2. Leikkaa avokadot ja limet viipaleiksi sekä jäävuorisalaatti suikaleiksi.
  3. Asettele ranskankerma, korianteri, salsat sekä fetajuusto tarjoilu kulhoihin.
  4. Grillaa tortilloja, ananasta pari minuuttia per puoli. Grillaa Atrian Artesaani Lempeä Jalapeno Kanamakkaroita sekä Lämminsavustettu Raakamakkaroita noin 200-asteessa 15-minuuttia käännellen.
  5. Aseta täytteet leveälle laudalle. Kokoa täytteistä halumiasi tostadoja.
Surf-and-turf-vartaat-kanamakkarasta.jpg
Surf and turf -vartaat kanamakkarasta 1
Tutustu reseptiin
kanatacot.jpg
Crispy Chicken tacot 3
Tutustu reseptiin
Raakamakkaraa-viinirypäleitä-ja-mozzarellaa-toscanalaisittain.jpg
Raakamakkaraa, viinirypäleitä ja mozzarellaa toscanalaisittain 2
Tutustu reseptiin