Atria Grilliduo 650g

Liha on aina kotimaista
Grilliduopakkaus, jossa mehevää kanaa ja possua omissa lokeroissaan. Makuparin Paistileike Hot Honey tarjoaa klassikkomaku hunajan pienellä tulisella potkulla ja Possun Grillipekoni Caramelissa fariinisokeri tuo juuri sopivasti makeutta ohuelle possun kylkisiivulle. Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Poista lihat pakkauksesta. Grillaa tai kypsennä uunissa 225°C n. 20-25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C.

Ainesosat

Kanan paistileike Hot honey - suomalaista marinoitua broilerin reisilihaa - broilerin reisiliha (80 %), vesi, sokeri, mausteet (mm. chili, mustapippuri, jalapeno, paprika, cayenne), jodioitu suola, hunaja, säilöntäaineet (E 262, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), aromit, maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407), hiivauute, hapettumisenestoaine sitruunahappo. Broilerinlihan alkuperä Suomi. Possun grillipekoni Karamelli - suomalaista marinoitua viljaporsaan kylkeä siivutettuna - viljaporsaan kylki (75 %), vesi, fariinisokeri, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, chili, mustapippuri, laakerinlehti, juustokumina), tomaatti, jodioitu suola, aromit (mm. paprika), hydrolysoitu maissiproteiini, savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbensoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 851 kJ
Energia 205 kcal
Rasva 15 g
josta tyydyttynyttä 4,7 g
Hiilihydraatit 4,5 g
josta sokeria 3,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 13 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kana: Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10-15 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C. Possu: Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila 70 °C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?