Kimchiriisiä ja kanapullia korealaisittain
Atria Artesaani -kanapullista ja riisistä syntyy hetkessä ihania makuja tulviva herkkuannos. Potkua annokseen tuovat kimchi ja korealainen chilitahna.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Jauheliha 400g
1/2 rkl seesamiöljyä
1 rkl (korealaista) chilitahnaa
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl soijakastiketta
1 rkl ruokosokeria
1 1/2 dl pitkäjyväistä riisiä
vettä ja suolaa riisin keittämiseen
1 dl kimchiä
1/2 rkl seesamiöljyä
1 kpl kevätsipuli hienonnettuna
2 kpl kananmunaa
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannulla. Lisää kanapullat ja paistele hetki. Lisää pannulle chilitahna, riisiviinietikka, soijakastike ja ruokosokeri. Anna kastikkeen kiehua hetken aikaa, kunnes se hieman suurustuu ja tarttuu kanapullien pintaan.
- Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Paista riisi ja kimchi seesamiöljyssä pannulla rapsakaksi. Lisää lopuksi joukkoon kevätsipuli. Paista kananmunat.
- Tarjoile glaseeratut kanapullat kimchiriisin ja paistettujen kananmunien kanssa.