Kimchiriisiä ja kanapullia korealaisittain

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
2 annosta

Atria Artesaani -kanapullista ja riisistä syntyy hetkessä ihania makuja tulviva herkkuannos. Potkua annokseen tuovat kimchi ja korealainen chilitahna.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Jauheliha 400g

1/2 rkl seesamiöljyä

1 rkl (korealaista) chilitahnaa

1 rkl riisiviinietikkaa

1 rkl soijakastiketta

1 rkl ruokosokeria

1 1/2 dl pitkäjyväistä riisiä

vettä ja suolaa riisin keittämiseen

1 dl kimchiä

1/2 rkl seesamiöljyä

1 kpl kevätsipuli hienonnettuna

2 kpl kananmunaa

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy pannulla. Lisää kanapullat ja paistele hetki. Lisää pannulle chilitahna, riisiviinietikka, soijakastike ja ruokosokeri. Anna kastikkeen kiehua hetken aikaa, kunnes se hieman suurustuu ja tarttuu kanapullien pintaan.
  2. Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Paista riisi ja kimchi seesamiöljyssä pannulla rapsakaksi. Lisää lopuksi joukkoon kevätsipuli. Paista kananmunat.
  3. Tarjoile glaseeratut kanapullat kimchiriisin ja paistettujen kananmunien kanssa.