Hornet-siivet maapähkinävoikastikkeen kanssa

30 min työaika
1 h kokonaisaika
4
Hornet-siivet maapähkinävoikastikkeen kanssa
30 min työaika
1 h kokonaisaika
4

Kanan Hornet-siivet voi kypsentää myös grillissä! Helposti se sujuu pujottamalla siivet varrastikkuihin. Tarjoile tulisten siipien kanssa lempeän mausteista maapähkinävoikastiketta sekä raikkaita kasviksia.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g

limelohkoja

tuoretta minttua

suolapähkinöitä rouhittuna

(lisukkeeksi esim. salaattia, kurkkua ja retiisiä)

Maapähkinävoikastike

1 dl maapähkinävoita

1 dl kookosmaitoa

1 kpl limen mehu

1 ½ rkl kookossokeria

1 rkl soijakastiketta

1 tl srirachaa

(vettä)

Ohje

  1. Ota siivet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä. Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä puoli tuntia ennen käyttöä.
  2. Valmista maapähkinävoikastike sekoittamalla ainekset keskenään. Lisää lopuksi tarvittaessa vettä sen verran, että saat aikaan sopivan paksuisen kastikkeen.
  3. Sujauta siivet halutessasi vartaisiin. Kypsennä uunissa tai grillaa välillä kääntäen noin 25 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 75°C.
  4. Tarjoile vartaiden kanssa maapähkinävoikastiketta, limelohkoja, tuoretta minttua ja rouhittuja suolapähkinöitä. Lisukkeeksi sopii simppeli salaatti.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut