Hornet-siivet maapähkinävoikastikkeen kanssa

Kanan Hornet-siivet voi kypsentää myös grillissä! Helposti se sujuu pujottamalla siivet varrastikkuihin. Tarjoile tulisten siipien kanssa lempeän mausteista maapähkinävoikastiketta sekä raikkaita kasviksia.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g
limelohkoja
tuoretta minttua
suolapähkinöitä rouhittuna
(lisukkeeksi esim. salaattia, kurkkua ja retiisiä)
Maapähkinävoikastike
1 dl maapähkinävoita
1 dl kookosmaitoa
1 kpl limen mehu
1 ½ rkl kookossokeria
1 rkl soijakastiketta
1 tl srirachaa
(vettä)
Ohje
- Ota siivet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä. Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä puoli tuntia ennen käyttöä.
- Valmista maapähkinävoikastike sekoittamalla ainekset keskenään. Lisää lopuksi tarvittaessa vettä sen verran, että saat aikaan sopivan paksuisen kastikkeen.
- Sujauta siivet halutessasi vartaisiin. Kypsennä uunissa tai grillaa välillä kääntäen noin 25 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 75°C.
- Tarjoile vartaiden kanssa maapähkinävoikastiketta, limelohkoja, tuoretta minttua ja rouhittuja suolapähkinöitä. Lisukkeeksi sopii simppeli salaatti.