Kalkkuna-pestopastavuoka

Raaka-aineet
1/2 Kesäkurpitsa
1 paprika
1 pieni sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 pkt Atria Kalkkunan Fileeleike Naturel 480g
suolaa
mustapippuria
6 dl kuohukermaa
1 dl vettä
2 rkl pestoa
1 1/2 tl suolaa
400 g pennepastaa
175 g juustoraastetta
(tuoreita yrttejä)
Ohje
- Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika.
- Hienonna sipuli.
- Kuutioi kalkkunan fileepihvit.
- Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja ruskista kalkkunakuutiot. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä kuutiot pois pannulta.
- Paista kasviksia pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman.
- Lisää pannulle kuohukerma, vesi, pesto ja suola ja anna kiehua pari minuuttia.
- Lisää joukkoon kalkkunakuutiot ja sekoita.
- Voitele uunivuoka öljyllä ja levitä pasta vuoan pohjalle. Kaada joukkoon kastike ja sekoita.
- Lisää juustoraaste pinnalle.
- Kypsennä uunissa noin 40 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Anna vuoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.