Kalkkuna-pestopastavuoka
Tämän helpon ja herkullisen reseptin haluat arkiruokasuosikkirepertuaariisi. Vanha tuttu pestopasta saa kaverikseen kalkkunaa, eikä pastaa tarvitse edes keittää. Äärimmäisen vähärasvainen kalkkunanliha on mureaa ja maukasta. Siinä on myös runsaasti proteiinia, vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita. Testaa ja ihastu!
Raaka-aineet
1/2 Kesäkurpitsa
1 paprika
1 pieni sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 pkt Atria Kalkkunan Fileeleike Naturel 480g
suolaa
mustapippuria
6 dl kuohukermaa
1 dl vettä
2 rkl pestoa
1 1/2 tl suolaa
400 g pennepastaa
175 g juustoraastetta
(tuoreita yrttejä)
Valmistusohje
- Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika.
- Hienonna sipuli.
- Kuutioi kalkkunan fileepihvit.
- Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja ruskista kalkkunakuutiot. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä kuutiot pois pannulta.
- Paista kasviksia pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman.
- Lisää pannulle kuohukerma, vesi, pesto ja suola ja anna kiehua pari minuuttia.
- Lisää joukkoon kalkkunakuutiot ja sekoita.
- Voitele uunivuoka öljyllä ja levitä pasta vuoan pohjalle. Kaada joukkoon kastike ja sekoita.
- Lisää juustoraaste pinnalle.
- Kypsennä uunissa noin 40 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Anna vuoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.