Kalkkuna-pestopastavuoka

20 min työaika
1 h kokonaisaika
4
Kalkkuna-pestopastavuoka
20 min työaika
1 h kokonaisaika
4

Raaka-aineet

1/2 Kesäkurpitsa

1 paprika

1 pieni sipuli

2 rkl rypsiöljyä

1 pkt Atria Kalkkunan Fileeleike Naturel 480g

suolaa

mustapippuria

6 dl kuohukermaa

1 dl vettä

2 rkl pestoa

1 1/2 tl suolaa

400 g pennepastaa

175 g juustoraastetta

(tuoreita yrttejä)

Ohje

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika.
  3. Hienonna sipuli.
  4. Kuutioi kalkkunan fileepihvit.
  5. Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja ruskista kalkkunakuutiot. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä kuutiot pois pannulta.
  6. Paista kasviksia pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman.
  7. Lisää pannulle kuohukerma, vesi, pesto ja suola ja anna kiehua pari minuuttia.
  8. Lisää joukkoon kalkkunakuutiot ja sekoita.
  9. Voitele uunivuoka öljyllä ja levitä pasta vuoan pohjalle. Kaada joukkoon kastike ja sekoita.
  10. Lisää juustoraaste pinnalle.
  11. Kypsennä uunissa noin 40 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  12. Anna vuoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut