Itämainen kana-nuudelisalaatti
Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta
Kana-nuudelisalaatti sopii erinomaisesti vaikka töihin lounaalle, koska se ei vaadi edes lämmittämistä. Salaatin voi tehdä etukäteen edeltävänä päivänä, koska sen maku vain paranee kastikkeen imeytyessä nuudeleihin ja kasviksiin.
Raaka-aineet
1 pktAtria Vuolu Kanafilee Pehmeä Savu 200g
1 rkl soijakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl ruokosokeria
1 tl seesamiöljyä
1/2 kurkku
2 kpl retiisiä
1 kpl kevätsipuli
150 g kypsiä ramen-nuudeleita
korianteria
seesaminsiemeniä
chiliöljyä
Valmistusohje
- Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, ruokosokeri ja seesamiöljy keskenään. Leikkaa kurkku ja retiisi ohuiksi viipaleiksi ja hienonna kevätsipuli.
- Sekoita kastike, Vuolut, nuudelit ja kasvikset sekaisin.
- Viimeistele nuudelisalaatti revityllä korianterilla, seesaminsiemenillä ja chiliöljyllä.