Itämainen kana-nuudelisalaatti

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta

Kana-nuudelisalaatti sopii erinomaisesti vaikka töihin lounaalle, koska se ei vaadi edes lämmittämistä. Salaatin voi tehdä etukäteen edeltävänä päivänä, koska sen maku vain paranee kastikkeen imeytyessä nuudeleihin ja kasviksiin.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Vuolu Kanafilee Pehmeä Savu 200g

1 rkl soijakastiketta

1 rkl riisiviinietikkaa

1 rkl ruokosokeria

1 tl seesamiöljyä

1/2 kurkku

2 kpl retiisiä

1 kpl kevätsipuli

150 g kypsiä ramen-nuudeleita

korianteria

seesaminsiemeniä

chiliöljyä

Valmistusohje

  1. Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, ruokosokeri ja seesamiöljy keskenään. Leikkaa kurkku ja retiisi ohuiksi viipaleiksi ja hienonna kevätsipuli.
  2. Sekoita kastike, Vuolut, nuudelit ja kasvikset sekaisin.
  3. Viimeistele nuudelisalaatti revityllä korianterilla, seesaminsiemenillä ja chiliöljyllä.