Itämainen kana-nuudelisalaatti

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta
Itämainen-kana-nuudelisalaatti.jpg

Kana-nuudelisalaatti sopii erinomaisesti vaikka töihin lounaalle, koska se ei vaadi edes lämmittämistä. Salaatin voi tehdä etukäteen edeltävänä päivänä, koska sen maku vain paranee kastikkeen imeytyessä nuudeleihin ja kasviksiin.

Raaka-aineet

1 pktAtria Vuolu Kanafilee Pehmeä Savu 200g

1 rkl soijakastiketta

1 rkl riisiviinietikkaa

1 rkl ruokosokeria

1 tl seesamiöljyä

1/2 kurkku

2 kpl retiisiä

1 kpl kevätsipuli

150 g kypsiä ramen-nuudeleita

korianteria

seesaminsiemeniä

chiliöljyä

Valmistusohje

  1. Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, ruokosokeri ja seesamiöljy keskenään. Leikkaa kurkku ja retiisi ohuiksi viipaleiksi ja hienonna kevätsipuli.
  2. Sekoita kastike, Vuolut, nuudelit ja kasvikset sekaisin.
  3. Viimeistele nuudelisalaatti revityllä korianterilla, seesaminsiemenillä ja chiliöljyllä.
Wilhelm_Maistelumenu_720X910.jpg
Maistelumenu 2
Tutustu reseptiin
atria-mestari-ismon-reilut-ulkofileepihvit-kermaista-metsasienikastiketta-ja-puikulapottuja.jpg
Atria Mestari Ismon reilut naudan ulkofileepihvit, kermaista metsäsienikastiketta ja puikulapottuja 11
Tutustu reseptiin
Aasialaisittain-maustettu-kuorrute.jpg
Joulukinkun kuorrute aasialaisittain 0
Tutustu reseptiin
Ranch-perunasalaatti.jpg
Ranch-perunasalaatti 0
Tutustu reseptiin
Kana-mozzarellasämpylät full.png
Kana-mozzarellasämpylät 2
Tutustu reseptiin