Itämainen kana-nuudelisalaatti

Kana-nuudelisalaatti sopii erinomaisesti vaikka töihin lounaalle, koska se ei vaadi edes lämmittämistä. Salaatin voi tehdä etukäteen edeltävänä päivänä, koska sen maku vain paranee kastikkeen imeytyessä nuudeleihin ja kasviksiin.
Raaka-aineet
1 pkt Kananappi
1 rkl soijakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl ruokosokeria
1 tl seesamiöljyä
1/2 kurkku
2 kpl retiisiä
1 kpl kevätsipuli
150 g kypsiä ramen-nuudeleita
korianteria
seesaminsiemeniä
chiliöljyä
Ohje
Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, ruokosokeri ja seesamiöljy keskenään. Leikkaa kurkku ja retiisi ohuiksi viipaleiksi ja hienonna kevätsipuli. Sekoita kastike, kananapit, nuudelit ja kasvikset sekaisin. Viimeistele nuudelisalaatti revityllä korianterilla, seesaminsiemenillä ja chiliöljyllä.