Itämainen kana-nuudelisalaatti

20 min työaika
20 min kokonaisaika
4
Itämainen kana-nuudelisalaatti
20 min työaika
20 min kokonaisaika
4

Kana-nuudelisalaatti sopii erinomaisesti vaikka töihin lounaalle, koska se ei vaadi edes lämmittämistä. Salaatin voi tehdä etukäteen edeltävänä päivänä, koska sen maku vain paranee kastikkeen imeytyessä nuudeleihin ja kasviksiin.

Raaka-aineet

1 pkt Kananappi

1 rkl soijakastiketta

1 rkl riisiviinietikkaa

1 rkl ruokosokeria

1 tl seesamiöljyä

1/2 kurkku

2 kpl retiisiä

1 kpl kevätsipuli

150 g kypsiä ramen-nuudeleita

korianteria

seesaminsiemeniä

chiliöljyä

Ohje

Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, ruokosokeri ja seesamiöljy keskenään. Leikkaa kurkku ja retiisi ohuiksi viipaleiksi ja hienonna kevätsipuli. Sekoita kastike, kananapit, nuudelit ja kasvikset sekaisin. Viimeistele nuudelisalaatti revityllä korianterilla, seesaminsiemenillä ja chiliöljyllä.