Ulkofileepihvit ja Artesaani-makkara-sipulisalaatti

Kun Atrian Takuumurea ulkofileepihvi saa kylkeensä Atria Artesaani Lämminsavustetulla Raakamakkaralla höystetyn raikkaan punasipuli-omenasalaatin ollaan jo erityisherkun äärellä.
Valmista viereen vielä ohuet olkiranskalaiset ja sinihomejuustovoi, niin makunautinto on sinetöity.
Raaka-aineet
Sinihomejuustovoi:
1 kpl valkosipulinkynsi
50 g huoneenlämpöistä voita
50 g sinihomejuustoa
Makkarasalaatti:
1/2 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 240g
1 punasipuli
1 omena
20 g rucolaa
Kastike:
1 rkl dijonsinappia
1 rkl sokeria
1 rkl omenaviinietikka
1/2 dl öljyä
suolaa
Tikkuperunat:
3 kpl isoa jauhoista perunaa
öljyä friteeraamiseen
suolaa
Pihvit:
2 pkt Atria Takuumurea Naudan Ulkofileepihvi 300g
suolaa
mustapippuria myllystä
Ohje
Kuori valkosipulinkynsi ja surauta huoneenlämpöinen voi, sinihomejuusto ja valkosipuli tasaiseksi sauvasekoittimella. Pyöritä tangoksi leivinpaperin tai kelmun sisään ja anna kovettua jääkaapissa.
Pilko makkarat ja ruskista ne pannussa. Viipaloi punasipuli. Poista pestyn omenan puolikkaasta siemenet ja viipaloi omena. Sekoita kastikkeen ainekset ensin keskenään, ja sekoita sitten kastikkeeseen makkarat, sipulit, omenat ja rucolat.
Suikaloi perunat mandoliinilla hienoiksi suikaleiksi ja friteeraa ne 180-asteisessa öljyssä rapeiksi tikkuperunoiksi.
Nuiji ulkofileepihvit hieman ohuemmiksi, ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Paista nopeasti grillissä tai voissa kuumassa pannussa haluamaasi kypsyyteen.
Tarjoile ulkofileepihvit sinihomejuustovoin, tikkuperunoiden ja makkarasalaatin kanssa.