Hot Hot Dog

Työaika Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Wilhelm_HotHotDog_720X910.jpg

Kuuma, kuumempi, Carolina Reaper. Nopeasti suursuosikiksi noussut tulinen makkara on erinomaisessa seurassa paahdetun patongin välissä. Lopputuloksena on hodarien ylivoimainen ykkönen!

Raaka-aineet

1 pkt Atria Wilhelm Carolina Reaper Chili 350g

1 iso patonki (tai 2 pientä)

paholaisenhilloa

aiolia

chiliä hienonnettuna

Jalapeno-tuorekurkkusalaatti:

1 dl sinapinsiemeniä

1 tl suolaa

2 rkl sokeria

1 dl riisiviinietikkaa

2 dl vettä

1 iso kurkku raasteena

200 g säilykejalapenoja hienonnettuna

1/2 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

  1. Laita sinapinsiemenet, suola, sokeri, riisiviinietikka ja vesi kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes sinapinsiemenet ovat pehmeitä.
  2. Valuta kurkkuraasteesta enimmät nesteet pois. Sekoita kaikki jalapeno-tuorekurkkusalaatin ainekset keskenään.
  3. Grillaa makkarat. Grillaa samalla myös patonki lämpimäksi. Leikkaa patongit makkaran mittaisiksi pätkiksi. Halkaise, ja lisää makkara, jalapeno-kurkkusalaatti, paholaisenhillo, aioli ja chili. Tarjoile vaikkapa leivinpaperin mutkasta.