Hot Hot Dog
Kuuma, kuumempi, Carolina Reaper. Nopeasti suursuosikiksi noussut tulinen makkara on erinomaisessa seurassa paahdetun patongin välissä. Lopputuloksena on hodarien ylivoimainen ykkönen!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Wilhelm Carolina Reaper Chili 350g
1 iso patonki (tai 2 pientä)
paholaisenhilloa
aiolia
chiliä hienonnettuna
Jalapeno-tuorekurkkusalaatti:
1 dl sinapinsiemeniä
1 tl suolaa
2 rkl sokeria
1 dl riisiviinietikkaa
2 dl vettä
1 iso kurkku raasteena
200 g säilykejalapenoja hienonnettuna
1/2 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
- Laita sinapinsiemenet, suola, sokeri, riisiviinietikka ja vesi kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes sinapinsiemenet ovat pehmeitä.
- Valuta kurkkuraasteesta enimmät nesteet pois. Sekoita kaikki jalapeno-tuorekurkkusalaatin ainekset keskenään.
- Grillaa makkarat. Grillaa samalla myös patonki lämpimäksi. Leikkaa patongit makkaran mittaisiksi pätkiksi. Halkaise, ja lisää makkara, jalapeno-kurkkusalaatti, paholaisenhillo, aioli ja chili. Tarjoile vaikkapa leivinpaperin mutkasta.