Hunajainen ryytisinappi-inkiväärikuorrute
Työaika
Kokonaisaika
1 t
Raaka-aineet
1 dl hunajaa
1 dl ryytisinappia
1 tl suolaa
2 tl inkivääriä raastettuna
1 dl korppu- tai pankojauhoja
Valmistusohje
- Poista kypsästä, jäähtyneestä kinkusta nahka.
- Sekoita hunaja, sinappi, suola ja inkivääriraaste. Sivele kinkun pinta kuorrutteella kauttaaltaan.
- Ripottele pinnalle korppu- tai pankojauhot.
- Paista 220-asteessa noin 10 minuuttia, tai kunnes kuori saa kauniin värin.
KOKEILE MYÖS
MasterChef-Ellan entrecote ja muhammara-kastike
0
Tutustu reseptiin
Kinkkupiirakka joulukinkusta
0
Tutustu reseptiin
Maalaispata kanan koivista ja juureksista
2
Tutustu reseptiin
Satay-kanavartaat ja seesamimajoneesi
3
Tutustu reseptiin
Intialainen possupata
2
Tutustu reseptiin