Tandoori-kanaburger

Työaika 15 min Kokonaisaika 40 min
4 annosta
Tandoori-kanaburger.jpg

Mitä syntyy kun sämpylän väliin kätketään mehevä kanapihvi, maukasta tandoorimajoneesia, makeaa mangochutneytä ja reippaasti raikkaita yrttejä? Aasialaista makumaailmaa uhkuva Tandoori-kanaburger tietenkin!

Raaka-aineet

1 pktAtria Kanan Jauheliha 400g

1/2 kurkku

1 punasipuli

4 rkl mangochutneyta

4 burgersämpylää

salaatinlehtiä

tuoretta korianteria ja/tai minttua

Tandoorimajoneesi:

1 dl majoneesia

1-2 rkl tandoori currytahnaa

Valmistusohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kokkausta.
  2. Valmista tandoorimajoneesi sekoittamalla currytahna majoneesin joukkoon. Leikkaa kurkku siivuiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  3. Muotoile jauhelihasta neljä pihviä ja grillaa tai paista ne kypsiksi. Levitä pintaan lopuksi mangochutneyta.
  4. Lämmitä burgersämpylät grillissä tai pannulla.
  5. Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet tandoorimajoneesilla. Täytä hampurilaiset pihveillä, punasipulirenkailla, kurkkusiivuilla, salaatinlehdillä ja tuoreilla yrteillä.
henri-alenin-kanavartaat.jpg
Henri Alénin kana-kevätsipulivartaat ja vihreä chilidippi 4
Tutustu reseptiin
Tandoori-kanaburger.jpg
Tandoori-kanaburger 2
Tutustu reseptiin
Sipulinen-sinappikastike.jpg
Sipulinen sinappikastike 0
Tutustu reseptiin
Korealainen kanabowl_full.jpg
Korealainen kanabowl 1
Tutustu reseptiin
Atria_Kanttarelli_herukkanuotioleivat-pysty.jpg
Possun savupaistilla ja kantarelleilla täytetyt nuotioleivät 1
Tutustu reseptiin