Tandoori-kanaburger

Työaika 15 min Kokonaisaika 40 min
4 annosta

Mitä syntyy kun sämpylän väliin kätketään mehevä kanapihvi, maukasta tandoorimajoneesia, makeaa mangochutneytä ja reippaasti raikkaita yrttejä? Aasialaista makumaailmaa uhkuva Tandoori-kanaburger tietenkin!

Raaka-aineet

1 pkt Jauheliha

1/2 kurkku

1 punasipuli

4 rkl mangochutneyta

4 burgersämpylää

salaatinlehtiä

tuoretta korianteria ja/tai minttua

Tandoorimajoneesi:

1 dl majoneesia

1-2 rkl tandoori currytahnaa

Valmistusohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kokkausta.
  2. Valmista tandoorimajoneesi sekoittamalla currytahna majoneesin joukkoon. Leikkaa kurkku siivuiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  3. Muotoile jauhelihasta neljä pihviä ja grillaa tai paista ne kypsiksi. Levitä pintaan lopuksi mangochutneyta.
  4. Lämmitä burgersämpylät grillissä tai pannulla.
  5. Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet tandoorimajoneesilla. Täytä hampurilaiset pihveillä, punasipulirenkailla, kurkkusiivuilla, salaatinlehdillä ja tuoreilla yrteillä.