Tandoori-kanaburger
Työaika 15 min Kokonaisaika 40 min
4 annosta
Mitä syntyy kun sämpylän väliin kätketään mehevä kanapihvi, maukasta tandoorimajoneesia, makeaa mangochutneytä ja reippaasti raikkaita yrttejä? Aasialaista makumaailmaa uhkuva Tandoori-kanaburger tietenkin!
Raaka-aineet
1 pktAtria Kanan Jauheliha 400g
1/2 kurkku
1 punasipuli
4 rkl mangochutneyta
4 burgersämpylää
salaatinlehtiä
tuoretta korianteria ja/tai minttua
Tandoorimajoneesi:
1 dl majoneesia
1-2 rkl tandoori currytahnaa
Valmistusohje
- Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kokkausta.
- Valmista tandoorimajoneesi sekoittamalla currytahna majoneesin joukkoon. Leikkaa kurkku siivuiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
- Muotoile jauhelihasta neljä pihviä ja grillaa tai paista ne kypsiksi. Levitä pintaan lopuksi mangochutneyta.
- Lämmitä burgersämpylät grillissä tai pannulla.
- Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet tandoorimajoneesilla. Täytä hampurilaiset pihveillä, punasipulirenkailla, kurkkusiivuilla, salaatinlehdillä ja tuoreilla yrteillä.