Grillattu possu-broccoliinipatonki

Mausteisella possun fileepihvillä ja grillatuilla varsiparsakaaleilla täytetty patonki saa luonnetta valkosipulimajoneesista ja Emmental-juustosta. Leipä maistuu myös kylmänä, joten se toimii hyvin retki- tai piknikeväänä.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Possun Fileepihvi Spice Rub (570 g)
11 siivua Emmental-juustoa
150 g varsiparsakaalia
1 kpl patonki
2 kpl kesäsipulia
valkosipulimajoneesia
salaatinlehtiä
Ohje
- Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Grillaa tai paista pannulla välillä kääntäen yhteensä noin kahdeksan minuuttia, kunnes pihvien sisälämpötila on 70 °C. Aseta grillaamisen loppuvaiheessa jokaisen pihvin päälle kaksi siivua juustoa. Siirrä pihvit sivuun, peitä foliolla ja anna vetäytyä noin viisi minuuttia ennen tarjoilua.
- Grillaa varsiparsakaaleja yhteensä noin viisi minuuttia välillä kääntäen. Mausta ripauksella suolaa.
- Leikkaa patonki viiteen osaan, halkaise pätkät ja lämmitä grillissä.
- Hienonna kesäsipulit.
- Levitä patongeille runsaasti valkosipulimajoneesia. Täytä salaatilla, kesäsipulilla, possupihveillä ja varsiparsakaaleilla.