Grillattu possu-broccoliinipatonki

Työaika Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Grillattu-possu-broccoliinipatonki.jpg

Mausteisella possun fileepihvillä ja grillatuilla varsiparsakaaleilla täytetty patonki saa luonnetta valkosipulimajoneesista ja Emmental-juustosta. Leipä maistuu myös kylmänä, joten se toimii hyvin retki- tai piknikeväänä.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Possun Fileepihvi Ranch (320g)

11 siivua Emmental-juustoa

150 g varsiparsakaalia

1 kpl patonki

2 kpl kesäsipulia

valkosipulimajoneesia

salaatinlehtiä

Valmistusohje

  1. Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
  2. Grillaa tai paista pannulla välillä kääntäen yhteensä noin kahdeksan minuuttia, kunnes pihvien sisälämpötila on 70 °C. Aseta grillaamisen loppuvaiheessa jokaisen pihvin päälle kaksi siivua juustoa. Siirrä pihvit sivuun, peitä foliolla ja anna vetäytyä noin viisi minuuttia ennen tarjoilua.
  3. Grillaa varsiparsakaaleja yhteensä noin viisi minuuttia välillä kääntäen. Mausta ripauksella suolaa.
  4. Leikkaa patonki viiteen osaan, halkaise pätkät ja lämmitä grillissä.
  5. Hienonna kesäsipulit.
  6. Levitä patongeille runsaasti valkosipulimajoneesia. Täytä salaatilla, kesäsipulilla, possupihveillä ja varsiparsakaaleilla.
Nakki-currykeitto full.png
Nakki-currykeitto 0
Tutustu reseptiin
viski-vaahterasiirappiglasyyri.jpg
Viski-vaahterasiirappiglasyyri 1
Tutustu reseptiin
Atria_Kanakeitto-pysty.jpg
Kanakeitto 6
Tutustu reseptiin
Wilhelm_Nakkimuki.jpg
Nakkimuki 7
Tutustu reseptiin
Savustetut-kanankoivet.jpg
Savustetut kanankoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla 3
Tutustu reseptiin