Grillattu possu-broccoliinipatonki

Työaika Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Grillattu-possu-broccoliinipatonki.jpg

Mausteisella possun fileepihvillä ja grillatuilla varsiparsakaaleilla täytetty patonki saa luonnetta valkosipulimajoneesista ja Emmental-juustosta. Leipä maistuu myös kylmänä, joten se toimii hyvin retki- tai piknikeväänä.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Possun Fileepihvi Ranch (320g)

11 siivua Emmental-juustoa

150 g varsiparsakaalia

1 kpl patonki

2 kpl kesäsipulia

valkosipulimajoneesia

salaatinlehtiä

Valmistusohje

  1. Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
  2. Grillaa tai paista pannulla välillä kääntäen yhteensä noin kahdeksan minuuttia, kunnes pihvien sisälämpötila on 70 °C. Aseta grillaamisen loppuvaiheessa jokaisen pihvin päälle kaksi siivua juustoa. Siirrä pihvit sivuun, peitä foliolla ja anna vetäytyä noin viisi minuuttia ennen tarjoilua.
  3. Grillaa varsiparsakaaleja yhteensä noin viisi minuuttia välillä kääntäen. Mausta ripauksella suolaa.
  4. Leikkaa patonki viiteen osaan, halkaise pätkät ja lämmitä grillissä.
  5. Hienonna kesäsipulit.
  6. Levitä patongeille runsaasti valkosipulimajoneesia. Täytä salaatilla, kesäsipulilla, possupihveillä ja varsiparsakaaleilla.
Tapastuutit.jpg
Tapastuutit 0
Tutustu reseptiin
Atria_Viljaporsaan_pihvi_tryffeli_pysty.jpg
Possunfileepihvit ja hernerisottoa 0
Tutustu reseptiin
Joulukinkun-yrttikuorrute.jpg
Joulukinkun yrttikuorrute 1
Tutustu reseptiin
Atria_Kanakeitto-pysty.jpg
Kanakeitto 6
Tutustu reseptiin
Grillattua gouda-raakamakkaraa.jpg
Grillattua raakamakkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia 0
Tutustu reseptiin