Crispy Chicken tacot
Rapeaa kanaa, mainiota maissisalsaa ja kermaista avokadokastiketta, niistä on herkullisimmat tacot tehty! Pieniä maissitortilloita löytyy nykyään hyvin varustelluista marketeista, mutta täytteet toimivat myös vehnätortilloiden tai rapeiden tacokuorien täytteenä.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g
1/2 ruukku lehtisalaattia
150 g kirsikkatomaatteja
12 kpl pieniä maissitortilloita
Avocadokastike:
2 avocadoa
1 valkosipulinkynsi
1/2 ruukku korianteria
1 dl turkkilaista jogurttia
1 limen menu
1 tl suolaa
Maissisalsa:
200 g maissia
1 nippu tuoretta punasipulia tai 1-2 punasipulia
1 valkosipulinkynsi
1 jalapeno
1/2 ruukku tuoretta korianteria
1 rkl oliiviöljyä
1 limen mehu
1 tl suolaa
Valmistusohje
- Ota kanafileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistamista.
- Valmista avokadokastike. Kuori avokado, poista kivi ja leikkaa hedelmäliha paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.
- Valmista maissisalsa. Jos käytät pakastettua maissia, sulata se. Jos säilöttyä maissia, valuta. Hienonna sipuli, valkosipulinkynsi ja jalapeno. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.
- Leikkaa salaatti suikaleiksi, halkaise kirsikkatomaatit.
- Paista kanafileitä kuumalla muurikalla, grillipannulla tai paistinpannulla runsaassa öljyssä yhteensä noin kahdeksan minuuttia välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75 °C. Lämmitä tortillat.
- Tarjoile tacot kanan, salaatin, kirsikkatomaattien, avokadokastikkeen ja maissisalsan kanssa.