Entrecoten valmistus

ENTRECOTE VALMISTUS

Entrecote-pihvi on herkullinen ja mehevä pihviliha, jota voidaan valmistaa monin eri tavoin. Entrecote kypsyy mm. pannulla, uunissa ja grillissä herkullisesti ja nopeasti. Entrecote-liha maustetaan useimmiten suolalla ja pippurilla, mutta voit lisätä siihen myös muita valitsemiasi mausteita.

 

Osta Entrecote kotiinkuljetuksella tästä!

 

MITEN VALITA OIKEA PAISTOAIKA?

Entrecoten paistoaika riippuu lihan koosta ja halutusta kypsyysasteesta. Mittaa haluamasi lihan sisälämpötila paistomittarilla aina lihan paksuimmasta kohdasta.

 

Medium 60 astetta

Medium rare 55 astetta

Well done 70 astetta

RESEPTEJÄ ENTRECOTESTA

Naudan entrecotelle sopivat monenlaiset herkkureseptit. Inspiroidu alla olevista esimerkeistä ja katso myös miten Tommi Tuovinen opettaa käsittelemään entrecotea.

KIINNOSTAAKO MYÖS NAUDAN SISÄFILEEN VALMISTUS?

12025Pinaattikuorrutettua naudan sisäfileetä ja pariisinperunoita.jpg

Näillä vinkeillä onnistut!