Naudan sisäfileen valmistus

NAUDAN SISÄFILEEN VALMISTUS

Naudan sisäfilee on erittäin murea ja laadukas liha, jonka valmistus onnistuu helposti niin pannulla kuin uunissa. 

 

Osta sisäfilee kotiinkuljetuksella tästä!

 

MITEN VALITA OIKEA PAISTOAIKA?

Naudan sisäfileen paistoaika riippuu lihan koosta ja halutusta kypsyysasteesta. Mittaa haluamasi lihan sisälämpötila paistomittarilla aina lihan paksuimmasta kohdasta.

 

Medium 60 astetta

Medium rare 55 astetta

Well done 70 astetta

 

Katso video ja opi sisäfileen valmistus!

 

KIINNOSTAAKO MYÖS NAUDAN ULKOFILEEN VALMISTUS?

Naudan ulkofileepihvi,lisäkkeenä parmesanperunakakku,sitruuna-rosmariinikastike,rucolasalaattia.jpg

Näillä vinkeillä onnistut!