Atria Perinteinen Karjalanpaisti 700g

Liha on aina kotimaista
Atrian karjalanpaisti sopii juhliin, jouluun ja arkeen. Perinteisen suomalaisen ruoan ystäville karjalanpaisti on kestosuosikki, jonka yksinkertainen makumaailma antaa laadukkaiden raaka-aineiden loistaa. Teimme kotikokeille helpon 700 g pakkauksen, jossa on sopivassa suhteessa sianlihaa ja naudanlihaa runsaina kuutioina. Tuotteen 60 % possunlihan osuus takaa täyteläisen mehevyyden karjalanpaistille, kun taas 40 % nautaa tekee sen makumaailmasta rikkaan ja lihaisan. Perinteitä kunnioittaen Atrian karjalanpaisti on jokaisen suomalaisen varma valinta.

Ainesosat

Viljaporsaanliha 60 % (Alkuperä Suomi), naudanliha 40 % (Alkuperä Suomi, Teurastettu Suomi, Leikattu Suomi)

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 720 kJ
Energia 173 kcal
Rasva 11 g
josta tyydyttynyttä 4,5 g
Proteiini 19 g
Suola 0,1 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 200 °C. Laita vuokaan 2 tl suolaa, 8-10 pippuria, 2 sipulia lohkoina ja vettä niin, että lihat juuri peittyvät. Kypsennä uunivuoassa 200 °C tasalämpöuunissa noin 3 tuntia. Peitä vuoka kypsymisen loppuvaiheessa kannella.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?