Vartin kanapasta

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
vartin_kana-artisokkapasta.jpg

Herkullinen vartin kanapasta on pelastus kiireisiin arki-iltoihin! Valmistaudu siis hemmottelemaan makunystyröitäsi tällä vaivattomalla ja maukkaalla aterialla.

 

Lue lisää

 

Raaka-aineet

250 g tuorepastaa

3 valkosipulinkynttä

1 purkki säilöttyjä artisokansydämiä (n. 110 g)

2 rkl voita tai öljyä

1 pktAtria Murea & Nopea Kana Miedosti Mausteinen 250g

2 dl ruokakermaa

1/2 sitruunan hienoksi raastettu kuori ja mehu (n. 2 rkl

1 dl parmesaania hienoksi raastettuna

1/2 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

1/2 ruukkua tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  1. Laita kattilaan pastavesi kiehumaan, mausta se suolalla. Kun vesi kiehuu, keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja säästä noin desi keitinvedestä.
  2. Samalla, kun pastavesi kiehuu ja pasta kypsyy, valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pilko artisokansydämet lohkoiksi.
  3. Kuumenna voi tai öljy isolla pannulla. Kuullota valkosipulinkynsiä pari minuuttia. Lisää artisokat, kanat ja kerma. Anna kiehua pari minuuttia.
  4. Mausta kastike sitruunan kuorella ja mehulla sekä suolalla ja mustapippurilla
  5. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja lisää myös säästämääsi keitinvettä sen verran, että kastikkeessa on hyvä koostumus.
  6. Sekoita lopuksi joukkoon parmesaani ja basilikan lehdet. Tarjoile heti.
Lihaperunasoselaatikko.jpg
Jauheliha-perunasoselaatikko 43
Tutustu reseptiin
kahvilla-maustettu-paahtopaisti.jpg
Kahvilla maustettu paahtopaisti 1
Tutustu reseptiin
salaatti.jpg
Jouluinen kalkkunasalaatti 1
Tutustu reseptiin
Grillipihvit,-hunaja-sriracha-majoneesi-ja-täydelliset-ranskalaiset.jpg
Grillipihvit, hunaja-sriracha-majoneesi ja täydelliset ranskalaiset 1
Tutustu reseptiin
Atria_Pinaattiohukaiset_Pizzaletut-pysty.jpg
Pizzaletut pinaattiohukaisista 0
Tutustu reseptiin