Avokadoleipä kanatäytteellä

Herkulliset ja ravitsevat sämpylät, jotka ovat täynnä proteiinia ja hyviä rasvoja! Nämä sämpylät ovat paitsi meheviä myös terveellisiä, ja ne sopivat täydellisesti niin aamupalaksi, lounaaksi kuin välipalaksi. Kokeile tätä reseptiä, kun haluat leipoa jotain helppoa ja ravitsevaa!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Artesaani Murea Kanafilee Leppäsavu 160g
1 kpl avokado
2 kpl kananmunia
1 dl raejuustoa
suolaa ja pippuria maun mukaan
kourallinen tuoretta pinaattia
oliiviöljyä
Valmistusohje
Leipäpohja
- Soseuta avokado, yksi kananmuna ja raejuusto blenderissä tai haarukalla.
- Levitä seos leivinpaperille ohueksi leiväksi.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista airfryerissä 180 asteessa noin 16 minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on rapea.
Täytteet
- Paista toinen kananmuna ja pinaatti kevyesti pannulla.
- Lisää paistettu muna ja pinaatti leivän päälle.
- Aseta päälle kanafilee.
- Viimeistele halutessasi lorauksella oliiviöljyä.