Miia Metson Hedelmäinen kanawokki

Työaika Kokonaisaika 20 min
4 annosta

Upeasta vastavalmistuneesta hirsitalostaan blogiaan kirjoittelevan Miia Metson perheeseen kuuluu miehen lisäksi kolme lasta. Miia oli heti innoissaan uusista Murea & Nopea -suikaleista ja niiden testailusta, sillä Miia myöntää että on välillä ihan otsaani myöten kyllästynyt ruuanlaittoon.

Miian perheenjäsenissä on kuulemma nirsoilijoita, allergioita, kasvisruokailijoita ja sekasyöjiä. Ruuanlaittoon olisi kiva saada vaihtelua, tiskimäärä olisi kiva pitää minimissä ja toki olisi myös kiva jos kokkailu sujuisi todella sukkelasti. Näistä lähtökohdista Miia kehitti herkullisen hedelmäisen kanawokin reseptin.

Raaka-aineet

1 porkkana

1 rkl öljyä

3/4 dl cashewpähkinöitä

1 valkosipulin kynsi

1 tuore persikka

100 g nuudeleita

1/2 dl makeaa chilikastiketta

1 sitruuna

1 tölkki kookosmaitoa

1 rasia kirsikkatomaatteja

250 g Atria Murea & Nopea Kana Miedosti Mausteinen 250g

Valmistusohje

  1. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuullota sitä öljyssä pannulla keskilämmöllä.
  2. Valmista sillä välin nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. 
  3. Hienonna valkosipuli ja pilko persikka ja tomaatit.
  4. Lisää pannulle pähkinät, persikka, kirsikkatomaatit ja kookosmaito. Anna kiehua hetki. 
  5. Lisää Atria Murea & Nopea kanasuikaleet, chilikastike ja sekoittele. Tarjoa nuudeleiden kera. Purista annoksen päälle tuoretta sitruunamehua.