Miia Metson Hedelmäinen kanawokki

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta
Miia-Metson-Hedelmainen-kanawokki.jpg

Upeasta vastavalmistuneesta hirsitalostaan blogiaan kirjoittelevan Miia Metson perheeseen kuuluu miehen lisäksi kolme lasta. Miia oli heti innoissaan uusista Murea & Nopea -suikaleista ja niiden testailusta, sillä Miia myöntää että on välillä ihan otsaani myöten kyllästynyt ruuanlaittoon. Miian perheenjäsenissä on kuulemma nirsoilijoita, allergioita, kasvisruokailijoita ja sekasyöjiä. Ruuanlaittoon olisi kiva saada vaihtelua, tiskimäärä olisi kiva pitää minimissä ja toki olisi myös kiva jos kokkailu sujuisi todella sukkelasti. Näistä lähtökohdista Miia kehitti herkullisen hedelmäisen kanawokin reseptin.

Raaka-aineet

1 porkkana

1 rkl öljyä

3/4 dl cashewpähkinöitä

1 valkosipulin kynsi

1 tuore persikka

100 g nuudeleita

1/2 dl makeaa chilikastiketta

1 sitruuna

1 tölkki kookosmaitoa

1 rasia kirsikkatomaatteja

250 gAtria Murea & Nopea Kana Miedosti Mausteinen 250g

Valmistusohje

  1. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuullota sitä öljyssä pannulla keskilämmöllä.
  2. Valmista sillä välin nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. 
  3. Hienonna valkosipuli ja pilko persikka ja tomaatit.
  4. Lisää pannulle pähkinät, persikka, kirsikkatomaatit ja kookosmaito. Anna kiehua hetki. 
  5. Lisää Atria Murea & Nopea kanasuikaleet, chilikastike ja sekoittele. Tarjoa nuudeleiden kera. Purista annoksen päälle tuoretta sitruunamehua. 
henri-alenin-possuvartaat.jpg
Henri Alénin georgialaiset possuvartaat ja vihreä adjika 0
Tutustu reseptiin
pippa-laukan-uunifajitakset.jpg
Pippa Laukan Uunifajitakset 0
Tutustu reseptiin
kokonaisena-savustettu-naudan-sisafilee-piparjuurimajoneesia-ja-smoukattua-kaalia.jpg
Kokonaisena savustettu naudan sisäfilee, piparjuurimajoneesia ja savustettua kaalia 0
Tutustu reseptiin
Kaalikaaryleet.jpg
Kaalikääryleet 34
Tutustu reseptiin
Ruusukaalipaistosta-ja-Artesaani-raakamakkaraa.jpg
Ruusukaalipaistosta ja Artesaani-raakamakkaraa 0
Tutustu reseptiin