Tuunattu porkkanalaatikko
Työaika
10 min
Kokonaisaika
30 min
Joulun paras porkkanalaatikko
Porkkanalaatikko on yksi suomalaisten ikisuosikeista, eikä suotta. Herkku löytää tiensä monen ruokapöytään niin arkena kuin juhlapyhinäkin. Herkullisen laatikkoruoan makeus ja pehmeä koostumus tekevät siitä vastustamattoman lisän niin arkeen kuin juhlaan ja joulun aikaan porkkanalaatikosta tulee erityisen suosittu.
Katso kaikki jouluvinkit täältä!
Raaka-aineet
1 kpl Atria Porkkanalaatikkoa 400 g
1 dl rouhittuja hasselpähkinöitä
3/4 dl vaahterasiirappia
Valmistusohje
- Kuumenna uuni 175 asteeseen. Lämmitä porkkanalaatikkoa uunissa ilman kantta 25–30 minuuttia.
- Laita pannulle hasselpähkinät ja vaahterasiirappi. Paahda muutama minuutti.
- Ota porkkanalaatikko uunista ja ripottele pähkinärouhetta laatikon pinnalle. Nosta tarjolle joulupöytään.
KOKEILE MYÖS
Jouluinen kalkkunasalaatti
1
Tutustu reseptiin
Kinkkukiusaus
1
Tutustu reseptiin
Leikkelelautanen
3
Tutustu reseptiin