Kermainen kana-herkkusienipata
Ranskalaista keittiötä henkivä, kanan paistileikkeistä valmistettu pata tarjoillaan pannulla rapeaksi paistettujen gnocchien kanssa ja on täydellinen valinta arjen herkkuhetkiin. Kana hautuu herkulliseksi yrteillä maustetussa kermakastikkeessa, ja pannulla paistetut herkkusienet tuovat annokseen mukavaa umamia.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Paistileike Merisuola 500g
1 kpl sipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
200 g ruskeita herkkusieniä
1 tl Välimeren yrttimaustetta
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
2 dl ruokakermaa (15%)
1/2 dl vettä
1/2 kpl ruukku persiljaa
Lisäksi
500 g perunagnoccheja
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
Paistamiseen
voita ja öljyä