At Maria's Murea & Nopea kana-nuudeliwokki
Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
At Maria's -blogia kirjoittava Maria Nurmi loi tämän nopean ja herkullisen wokkireseptin eräänä kiireisenä arki-iltana kun jääkaapissa ei valon lisäksi juuri muuta ollut kuin parhaimmat päivänsä nähnyt kaalin känttyrä, pari porkkanaa, ja paketti Murea & Nopea -kanaa. Vihannekset yhdistettynä valmiiksi kypsennettyyn lihaan ovat paitsi erittäin helppo, myös terveellinen arki-illan ruoka. Tämä resepti toimii hienosti myös hävikin pienentäjänä, sillä kaalin ja porkkanan ohella tähän voi upottaa oikeastaan mitä kasviksia vain.
Lue lisää
Raaka-aineet
kaalia
2 porkkanaa
2 kevätsipulia
nuudelilevy
öljyä paistamiseen
1 cm pala inkivääriä
1 pktAtria Murea & Nopea Kana Texmex 250g
puolikas sitruuna
kuivamaustetta (esim. chili- & lime)
soijaa
Valmistusohje
- Suikaloi kaali, kuori ja suikaloi porkkanat ja siivuta kevätsipulit. Kiehauta vesi vedenkeittimellä ja lisää kulhoon nuudelien päälle.
- Paista kaalia, porkkanoita ja sipuleita öljyssä, kunnes ne hieman pehmenevät.
- Lisää raastettu inkivääri ja kanasuikaleet.
- Valuta nuudelit ja lisää pannulle.
- Mausta sitruunan mehulla, haluamallasi kuivamausteella (esim. chili & lime -kuivamauste) sekä soijalla.