At Maria's Murea & Nopea kana-nuudeliwokki

Työaika Kokonaisaika 15 min
4 annosta

At Maria's -blogia kirjoittava Maria Nurmi loi tämän nopean ja herkullisen wokkireseptin eräänä kiireisenä arki-iltana kun jääkaapissa ei valon lisäksi juuri muuta ollut kuin parhaimmat päivänsä nähnyt kaalin känttyrä, pari porkkanaa, ja paketti Murea & Nopea -kanaa. Vihannekset yhdistettynä valmiiksi kypsennettyyn lihaan ovat paitsi erittäin helppo, myös terveellinen arki-illan ruoka. Tämä resepti toimii hienosti myös hävikin pienentäjänä, sillä kaalin ja porkkanan ohella tähän voi upottaa oikeastaan mitä kasviksia vain.

 

Raaka-aineet

kaalia

2 porkkanaa

2 kevätsipulia

nuudelilevy

öljyä paistamiseen

1 cm pala inkivääriä

1 pkt Atria Murea & Nopea Kana Texmex 250g

puolikas sitruuna

kuivamaustetta (esim. chili- & lime)

soijaa

Valmistusohje

  1. Suikaloi kaali, kuori ja suikaloi porkkanat ja siivuta kevätsipulit. Kiehauta vesi vedenkeittimellä ja lisää kulhoon nuudelien päälle.
  2. Paista kaalia, porkkanoita ja sipuleita öljyssä, kunnes ne hieman pehmenevät.
  3. Lisää raastettu inkivääri ja kanasuikaleet.
  4. Valuta nuudelit ja lisää pannulle.
  5. Mausta sitruunan mehulla, haluamallasi kuivamausteella (esim. chili & lime -kuivamauste) sekä soijalla.