Hornet Snacks Platter

Työaika 30 min Kokonaisaika 45 min
4 annosta
Hornet-Snacks-Platter.jpg

Atrian Hornet Snacks Cheesy Chili Bites on täydellistä naposteltavaa vaikkapa leffailtaan tai kisakatsomoon. Kun vielä valmistat itse herkulliset bataattiranskalaiset ja maukkaan parmesaanimajoneesin, ei parempaa tarjottavaa kaveriporukalle olekaan.

Raaka-aineet

1 pktAtria Hornet Cheesy Chili Bites 600g

Bataattiranskalaiset

3 kpl bataattia

2 rkl maissitärkkelystä

2 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1/2 dl seesamiöljyä

1/2 dl seesaminsiemeniä

Parmesaanimajoneesi

2 kpl keltuaista

1 rkl sriracha- tai wings-kastiketta

1/2 tl suolaa

1 dl raastettua parmesaania

Valmistusohje

  1. Ota Hornet Snacksit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna uuni 230–250 asteeseen ja kypsennä Hornet Snackseja noin 30 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 75 astetta.
  2. Pese bataatit huolellisesti, kuoret voi jättää ranskalaisiin. Kuivaa paperilla suikaleita hieman ja sekoita kulhossa ranskisten joukkoon maissitärkkelys, suola ja mustapippuri. Lisää seesamiöljy ja seesaminsiemenet. Paista ranskalaisia kanojen kanssa samassa uunissa 20–30 minuuttia, muutaman kerran välillä käännellen.
  3. Erottele keltuaiset pieneen kulhoon ja sekoita vispilällä tai sauvasekoittimella. Lisää rypsi- ja seesamiöljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen keltuaisten joukkoon. Lisää kastike ja suola sekä raastettu parmesanjuusto. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
  4. Kasaa Cheesy Chili Bitesit, bataattiranskalaiset ja parmesaanimajoneesi isolle tarjottimelle ja tarjoile platter vaikkapa kaveriporukalle illanistujaisiin.
Possu-persimonpizza.jpg
Kinkku-persimonpizza 0
Tutustu reseptiin
Kreikkalaiset_kana-pitapizzat1_720x910.jpg
Kreikkalaiset kana-pitapizzat 2
Tutustu reseptiin
Makaroonilaatikko.jpg
Makaronilaatikko 186
Tutustu reseptiin
Atria_Kanakeitto-pysty.jpg
Kanakeitto 6
Tutustu reseptiin
Kana-avocadosalaatti+limedressing.jpg
Kana-avokadosalaatti ja limekastike 3
Tutustu reseptiin