SYDÄNMERKKI-RESEPTIT

HYVÄ RUOKA, PAREMPI TERVEYS

Sydänmerkki kertoo, että tuote tai ruoka-annos on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Sydänmerkkiä hyödyntämällä voi helposti parantaa omaa ruokavaliotaan terveellisempään suuntaan – mausta tinkimättä. Sinun ei tarvitse lukea tuoteselosteita ja ravintosisältöjä. Riittää kun valitset tuotteita tai annoksia, joissa on Sydänmerkki.

 

MITKÄ TUOTTEET SAAVAT SYDÄNMERKIN?

Sydänmerkkiä ei anneta tuotteelle tai reseptille näppituntumalta, vaan  merkin käyttöoikeus on haettava puolueettomalta asiantuntijaryhmältä. Käyttöoikeuden voi saada, jos tuote tai resepti täyttää kaikki sille määritetyt, tutkittuun ravitsemustietoon perustuvat kriteerit. Ensimmäiset edellytykset Sydänmerkin saannille ovat rasvan laatu ja suolan määrä.  Myös runsaskuituisuus ja sokerin vähäisyys ovat mukana kriteereissä. Sydänmerkki-tuotteita on kaikkiaan kaupoissa jo lähes tuhat, joten valinnanvaraa on. Atriankin tuoterepertuaarissa Sydänmerkki-tuotteita on kymmenittäin, joka  makuun ja jokaiseen ruokahetkeen omansa. Tutustu Sydänmerkki-tuotteisiimme täällä.

 

SYDÄNMERKIN ARVOISTA KOKKAUSTA

Me Atrialla haluamme auttaa myös kokkaamaan sydänystävällisesti. Voit kokata  alta löytyvien reseptien mukaan hyvillä mielin, sillä kaikki ne täyttävät Sydänmerkki-aterian kriteerit. Kokeile vaikkapa Henri Alénin herkullista kanaversiota italialaisesta hääkeitosta, minestra maritatasta.

Katso kaikki Atrian Sydänmerkki-tuotteet tästä.