Pinaattilettutacot

Työaika Kokonaisaika 20 min
4 annosta
pinaattilettutacot.jpg

Unohda hetkeksi puolukkahillo ja testaa näitä jauhelihatäytteisiä pinaattilettutacoja avokadokastikkeella. Näistä tykkää varmasti koko perhe.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Pinaattiohukainen 400g

Jauhelihatäyte

1 pkt Atria Nauta Jauheliha 15% 400g

1 tl paprikajauhetta

1 tl sokeria

1 tl suolaa

2 rkl tomaattipyreetä

1/2 dl vettä

Avokadokastike

1 kpl avocado

200 g ranskankermaa

1/2 ruukku korianteria

1 kpl lime

1/2 tl suolaa

Tarjoiluun

1 kpl punainen chili viipaloituna

tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää mausteet, tomaattipyree ja vesi. Sekoita hyvin ja anna porista 5 minuuttia.
  2. Laita avokadokastikkeen ainekset sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
  3. Lämmitä pinaattiohukaiset.
  4. Kokoa tacot. Levitä ohukaisille avokadokastiketta ja nostele päälle jauhelihaa. Viimeistele tacot chilirenkailla ja korianterilla.