Pinaattilettutacot
Unohda hetkeksi puolukkahillo ja testaa näitä jauhelihatäytteisiä pinaattilettutacoja avokadokastikkeella. Näistä tykkää varmasti koko perhe.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Pinaattiohukainen 400g
Jauhelihatäyte
1 pkt Atria Nauta Jauheliha 15% 400g
1 tl paprikajauhetta
1 tl sokeria
1 tl suolaa
2 rkl tomaattipyreetä
1/2 dl vettä
Avokadokastike
1 kpl avocado
200 g ranskankermaa
1/2 ruukku korianteria
1 kpl lime
1/2 tl suolaa
Tarjoiluun
1 kpl punainen chili viipaloituna
tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Ruskista jauheliha pannulla. Lisää mausteet, tomaattipyree ja vesi. Sekoita hyvin ja anna porista 5 minuuttia.
- Laita avokadokastikkeen ainekset sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
- Lämmitä pinaattiohukaiset.
- Kokoa tacot. Levitä ohukaisille avokadokastiketta ja nostele päälle jauhelihaa. Viimeistele tacot chilirenkailla ja korianterilla.