Tikka Masala -bowlit

Työaika Kokonaisaika 45 min
4 annosta

Hauskat ja värikkäät Tikka Masala -kulhot kootaan valmiiksi maustetuista possun minuuttifileepihveistä, riisistä, isosta kasasta kasviksia ja raikkaasta raitakastikkeesta.

Raaka-aineet

3 dl pitkäjyväistä riisiä

1 dl maissia

1 kpl suippoparika

2 kpl kevätsipulin vartta

1 pkt Atria Possun Minuuttifilee Tikka Masala BBQ 260g

2 naanleipää

Raitakastike

1/4 kurkkua

2 rkl hienonnettua korianteria

2 rkl hienonnettua minttua

2 dl maustamatonta jugurttia

1 tl jeeraa eli juustokuminaa

1 kpl lime

1/2 tl suolaa

1 tl hunajaa

Valmistusohje

  1. Tee ensin raitakastike. Poista kurkusta siemenet, raasta ja puristele raasteesta ylimääräinen neste pois. Nosta raaste kulhoon. Hienonna korianteri ja minttu. Lisää yrtit kurkkuraasteen joukkoon. Lisää myös jogurtti, jeera, limen mehu, suola ja hunaja.
  2. Sekoita hyvin. Nosta jääkaappiin tekeytymään.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Sulata maissinjyvät viileän juoksevan alla. Suikaloi paprika ja siivuta kevätsipulin varret.
  5. Grillaa tai paista minuuttifileepihvit kypsiksi. Lämmitä samalla myös naanleivät.
  6. Kokoa kulhot. Laita riisi alimmaiseksi ja lisää päälle kasviksia ja raitakastiketta. Viipaloi pihvit ja nosta viipaleet kulhoihin päällimmäiseksi. Tarjoa kaverina naanleipää.