Kana-nachopelti

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta

Mureista, valmiiksi kypsistä suikaleista valmistuu hetkessä mehevä ja juustoinen kana-nachopelti jaettavaksi.


Voit kokata nachopellin niin Murea & Nopea -sarjan kanasta, possusta kuin naudastakin. Tulisuutta voit säädellä lisäämällä jalapenoviipaleita oman maun mukaan.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Murea & Nopea Kana Miedosti Mausteinen 250g

200 g maissilastuja

200 g juustokastiketta (esim. Valio Koskenlaskija Ruoka cheddar)

150 g pakaste- tai säilykemaissia

150 g ananaspaloja

(punaisia) jalapenoviipaleita

cheddarjuustoraastetta

Valmistusohje

  1. Levitä maissilastut uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Lisää päälle juustokastike, Murea & Nopea -suikaleet, maissit, ananaspalat, jalapenot ja juustoraaste.
  3. Kuumenna nachopeltiä uunissa 200 asteessa 5–10 minuuttia.