Nopea iskender-kebab

Työaika Kokonaisaika 10 min
2 annosta
Nopea-iskender-kebab.jpg

Loihdi iskender-kebabannos vikkelästi Murea & Nopea -kebablastuista, pitaleivänpalasista, raikkaista kasviksista ja kastikkeista.

Lue lisää

Raaka-aineet

1 pktAtria Murea & Nopea Nauta Kebab 200g

2 kpl pitaleipää

2 tomaattia

1/4 kurkkua

rypsiöljyä paistamiseen

n. 1 dl kebabkastiketta

n. 1 dl turkkilaista jogurttia

mintun lehtiä

Valmistusohje

  1. Kuutioi leipä. Lohko tomaatit ja viipaloi kurkku.
  2. Kuumenna kebabsuikaleet ja leipäkuutiot paistinpannulla tilkassa öljyä. Siirrä kebab-leipäseos lautasille.

  3. Lisää annoksiin tomaatit ja kurkut. Tarjoa kebabkastikkeen, jogurtin ja mintunlehtien kera.
Artesaani-lihapullaragu-ja-pappardellepastaa.jpg
Artesaani-lihapullaragu ja pappardellepastaa 1
Tutustu reseptiin
Tahini-jogurtti.jpg
Tahini-jogurttikastike 0
Tutustu reseptiin
Atria_Sisialaista_kanaa_ja_kevaiset_paistetut_gnocchit-pysty.jpg
Paahdettua sitruunakanaa ja paistettuja gnoccheja 0
Tutustu reseptiin
vartin_kana-artisokkapasta.jpg
Vartin kanapasta 11
Tutustu reseptiin
Hunajainen-ryytisinappi-inkivaarikuorrute.jpg
Hunajainen ryytisinappi-inkiväärikuorrute 0
Tutustu reseptiin