Nopea iskender-kebab

Työaika Kokonaisaika 10 min
2 annosta

Loihdi iskender-kebabannos vikkelästi Murea & Nopea -kebablastuista, pitaleivänpalasista, raikkaista kasviksista ja kastikkeista.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Murea & Nopea Nauta Kebab 200g

2 kpl pitaleipää

2 tomaattia

1/4 kurkkua

rypsiöljyä paistamiseen

n. 1 dl kebabkastiketta

n. 1 dl turkkilaista jogurttia

mintun lehtiä

Valmistusohje

  1. Kuutioi leipä. Lohko tomaatit ja viipaloi kurkku.
  2. Kuumenna kebabsuikaleet ja leipäkuutiot paistinpannulla tilkassa öljyä. Siirrä kebab-leipäseos lautasille.

  3. Lisää annoksiin tomaatit ja kurkut. Tarjoa kebabkastikkeen, jogurtin ja mintunlehtien kera.