Pizza-dippi

Työaika Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Pizza Bowl on vielä pizzaakin parempaa. Onhan siinä ihan iso kulhollinen kuumaa juustoa ja makkaraa. Ja rapsakat pizzapohjaleipäset millä dippailla menemään.Tämä herkku vaatii Wilhelmin makuun vähän turhan paljon pilkkomista ja puuhaamista, mutta usko pois, lopputulos palkitsee!

Raaka-aineet

1 Pakkaus Wilhelm-makkaraa oman maun mukaan, esim. Wilhelm Perinteinen (400 g)

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

200 g ranskankermaa

200 g mozzarellaraastetta

200 g emmentalraastetta

400 g pizzakastiketta

oreganoa

pizzapohjia (pakaste)

oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Leikkaa makkarat ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista makkaroihin ja sipuleihin komea väri öljytyllä pannulla.
  2. Sekoita makkarapaistokseen ranskankerma, mozzarellaraaste sekä puolet emmentalraasteesta. Laita seos uunivuokaan. Lisää pizzakastike, oregano ja loppu juustoraaste.
  3. Paista pizza bowlia 175-asteisessa uunissa noin 20 min, kunnes juusto poreilee ja on kuumaa. Voitele pizzapohjat oliiviöljyllä ja paahda niihin uunissa hyvä väri (noin 10 minuuttia). Dippaile pizzaleipäsillä kuumaa juustoseosta. Äkkiä, ennen kuin muut ehtivät!