Kreikkalaiset kana-pitapizzat
Kalimera! Mitä jos tänä pöytääsi koristaisivat kreikkalaiset kana-pitapizzat? Pitaleipien päälle kasataan fetakastiketta, värikkäitä vihanneksia, tilliä sekä hunajaista kanan sisäfileetä. Lopputulos on pita pizzalaisittain. Testaa ja ihastu!
Raaka-aineet
4 kpl pitäleipää
1 pkt Atria Kanan Sisäfilee Naturel 480g
200 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
1/4 kpl kurkkua lohkoina
1 kpl punasipuli pilkottuna
5 kpl tillinoksaa hienonnettuna
Fetajugurtti
150 g fetaa
1 kpl sitruuna
1 1/2 dl kreikkalaista jugurttia
1 tl hunajaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Tee ensin kastike. Murusta feta kulhoon ja raasta joukkoon sitruunan kuori. Lisää jogurtti, hunaja ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
- Kuumenna grilli. Grillaa sekä pitaleivät että kana molemmin puolin.
- Kokoa pitapizzat. Levitä ensin fetajogurttia leivälle. Lisää kasvikset ja ripottele päälle tilliä. Kruunaa pitapizza kanavartaalla.