Kreikkalaiset kana-pitapizzat

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Kreikkalaiset_kana-pitapizzat1_720x910.jpg

Kalimera! Mitä jos tänä pöytääsi koristaisivat kreikkalaiset kana-pitapizzat? Pitaleipien päälle kasataan fetakastiketta, värikkäitä vihanneksia, tilliä sekä hunajaista kanan sisäfileetä. Lopputulos on pita pizzalaisittain. Testaa ja ihastu!

 

Raaka-aineet

4 kpl pitäleipää

1 pkt Atria Kanan Sisäfilee Naturel 480g

200 g kirsikkatomaatteja puolitettuina

1/4 kpl kurkkua lohkoina

1 kpl punasipuli pilkottuna

5 kpl tillinoksaa hienonnettuna

Fetajugurtti

150 g fetaa

1 kpl sitruuna

1 1/2 dl kreikkalaista jugurttia

1 tl hunajaa

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Tee ensin kastike. Murusta feta kulhoon ja raasta joukkoon sitruunan kuori. Lisää jogurtti, hunaja ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
  2. Kuumenna grilli. Grillaa sekä pitaleivät että kana molemmin puolin.
  3. Kokoa pitapizzat. Levitä ensin fetajogurttia leivälle. Lisää kasvikset ja ripottele päälle tilliä. Kruunaa pitapizza kanavartaalla.