Makkarapärinät
Melkein kuin makkaraperunat, mutta paremmat: paljon punaista ja paljon makua. Paistettua Wilhelmiä, ranskalaisia, mansikkasalsaa, punasipulia ja ketsuppia.
Raaka-aineet
1 pkt Wilhelmiä maun mukaan
500 g ranskalaisia
suolaa
1-2 punasipulia hienonnettuna
ketsuppia
Mansikkasalsa:
250 g tuoreita mansikoita kuutioituna
1 pieni punasipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 chili hienonnettuna
1/2 rkl hienonnettua korianteria
2 rkl rypsiöljyä
1 limen mehu ja raastettu kuori
suolaa
mustapippuria
Valmistusohje
- Sekoita mansikkasalsan ainekset keskenään.
- Kypsennä ranskalaiset. Viipaloi makkarat ja paista viipaleet pannulla. Jaa ranskalaiset lautasille. Lisää makkaraviipaleet, mansikkasalsa, punasipuli ja ketsuppi.