Makkarapärinät

Työaika Kokonaisaika 25 min
2-4 annosta
Wilhelm_Devils_720X910.jpg

Melkein kuin makkaraperunat, mutta paremmat: paljon punaista ja paljon makua. Paistettua Wilhelmiä, ranskalaisia, mansikkasalsaa, punasipulia ja ketsuppia.

Raaka-aineet

1 pkt Wilhelmiä maun mukaan

500 g ranskalaisia

suolaa

1-2 punasipulia hienonnettuna

ketsuppia

Mansikkasalsa:

250 g tuoreita mansikoita kuutioituna

1 pieni punasipuli hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 chili hienonnettuna

1/2 rkl hienonnettua korianteria

2 rkl rypsiöljyä

1 limen mehu ja raastettu kuori

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

  1. Sekoita mansikkasalsan ainekset keskenään.
  2. Kypsennä ranskalaiset. Viipaloi makkarat ja paista viipaleet pannulla. Jaa ranskalaiset lautasille. Lisää makkaraviipaleet, mansikkasalsa, punasipuli ja ketsuppi.
Lihaperunasoselaatikko.jpg
Jauheliha-perunasoselaatikko 43
Tutustu reseptiin
Kinkku-sienikiusaus.jpg
Kinkkukiusaus 1
Tutustu reseptiin
intialainen_possupata.jpg
Intialainen possupata 2
Tutustu reseptiin
henri-alenin-kanavartaat.jpg
Henri Alénin kana-kevätsipulivartaat ja vihreä chilidippi 4
Tutustu reseptiin
Bahn-mi-burgerit.jpg
Banh mi -burgerit 2
Tutustu reseptiin