Makkarapärinät

25 min kokonaisaika
2-4
Makkarapärinät
25 min kokonaisaika
2-4

Melkein kuin makkaraperunat, mutta paremmat: paljon punaista ja paljon makua. Paistettua Wilhelmiä, ranskalaisia, mansikkasalsaa, punasipulia ja ketsuppia.

Raaka-aineet

1 pkt Wilhelmiä maun mukaan

500 g ranskalaisia

suolaa

1-2 punasipulia hienonnettuna

ketsuppia

Mansikkasalsa:

250 g tuoreita mansikoita kuutioituna

1 pieni punasipuli hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 chili hienonnettuna

1/2 rkl hienonnettua korianteria

2 rkl rypsiöljyä

1 limen mehu ja raastettu kuori

suolaa

mustapippuria

Ohje

Sekoita mansikkasalsan ainekset keskenään.

Kypsennä ranskalaiset. Viipaloi makkarat ja paista viipaleet pannulla. Jaa ranskalaiset lautasille. Lisää makkaraviipaleet, mansikkasalsa, punasipuli ja ketsuppi.