Kanelinen joulukana
Työaika
Kokonaisaika
2 t
Kanelinen Joulukana tuo keittiöön herkullisen joulun tuoksun.
Raaka-aineet
1 Atria Joulukana Mausteinen n1,7kg
2-4 kanelitankoja
50 g voita
Lisäksi:
paistinnaruksi sopivaa narua
Valmistusohje
- Ota Joulukana huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Poista Joulukana pakkauksestaan ja aseta se uunivuokaan.
- Sido kanelitangot naruun ja kiepauta naru kanan masun ympäri niin että kanelitangot asettuvat reisiä vasten.
- Hiero vielä pehmennettyä voita kauttaaltaan kanan nahkaan.
- Paista kanaa uunin keskiosassa noin tunti ja 45 minuuttia, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on vähintään 75 astetta, tai kunnes lihan paksuimpaan kohtaan pistettäessä ulos tuleva neste on kirkasta.
- Anna kanan levätä uunista ottamisen jälkeen hetki, ja nosta se sitten tarjoiluvadille.
KOKEILE MYÖS
Possun savupaistilla ja kantarelleilla täytetyt nuotioleivät
1
Tutustu reseptiin
Raakamakkaraa, viinirypäleitä ja mozzarellaa toscanalaisittain
2
Tutustu reseptiin
Voileipätalo
0
Tutustu reseptiin
Henri Alénin mexican hot dogs
0
Tutustu reseptiin
Chorizot, Grana Padano -perunat ja pisto
2
Tutustu reseptiin