Kanelinen joulukana

Kanelinen Joulukana tuo keittiöön herkullisen joulun tuoksun.
Raaka-aineet
1 Kana
2-4 kanelitankoja
50 g voita
Lisäksi:
paistinnaruksi sopivaa narua
Ohje
Ota Joulukana huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Poista Joulukana pakkauksestaan ja aseta se uunivuokaan. Sido kanelitangot naruun ja kiepauta naru kanan masun ympäri niin että kanelitangot asettuvat reisiä vasten. Hiero vielä pehmennettyä voita kauttaaltaan kanan nahkaan.
Paista kanaa uunin keskiosassa noin tunti ja 45 minuuttia, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on vähintään 75 astetta, tai kunnes lihan paksuimpaan kohtaan pistettäessä ulos tuleva neste on kirkasta.
Anna kanan levätä uunista ottamisen jälkeen hetki, ja nosta se sitten tarjoiluvadille.