Suolaiset muffinit
Työaika 10 min Kokonaisaika 30 min
10 annosta
Tällä helpolla ja nopealla ohjeella valmistuvat maistuvat suolaiset muffinit, jotka sopivat niin aamupalaksi kuin välipalaksi.
Muffineita tällä ohjeella saat 10-12 kpl.
Vinkki! Massaan voit laittaa siemeniä, kasviksia ja sieniä sekä yrttejä oman mielen mukaan ja näin saat vaihtelua sekä uusia makunautintoja.
Raaka-aineet
1,5 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
120 g Atria Suomalaista Kanapekonia suikaloituna
0,5 kpl punaista paprikaa kuutioituna
1 rkl tuoretta ruohosipulia silputtuna
2,5 dl maitoa
2 kpl kananmunia
2 dl juustoraastetta
1 dl juoksevaa rasvaa tai ruokaöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
- Voitele muffinssipellin kolot öljyllä tai voit käyttää muffini vuokia. Laita uuni kuumenemaan 225asteeseen.
- Mittaa raaka-aineet, lisää nestemäiset aineet kuivien aineiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Lusikoi massa muffinipellin koloihin tai vuokiin.
- Paista unissa 225 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ovat kypsiä ja pinnaltaan kauniin ruskeita.