Suolaiset muffinit

Työaika 10 min Kokonaisaika 30 min
10 annosta
suolaiset_muffinit_ig.png

Tällä helpolla ja nopealla ohjeella valmistuvat maistuvat suolaiset muffinit, jotka sopivat niin aamupalaksi kuin välipalaksi. 

Muffineita tällä ohjeella saat 10-12 kpl.

 

Vinkki! Massaan voit laittaa siemeniä, kasviksia ja sieniä sekä yrttejä oman mielen mukaan ja näin saat vaihtelua sekä uusia makunautintoja.

 

Raaka-aineet

1,5 dl kaurahiutaleita

3 dl vehnäjauhoja

1,5 tl leivinjauhetta

1 pkt Atria Suomalainen Kanapekoni 120g

0,5 kpl punaista paprikaa kuutioituna

1 rkl tuoretta ruohosipulia silputtuna

2,5 dl maitoa

2 kpl kananmunia

2 dl juustoraastetta

1 dl juoksevaa rasvaa tai ruokaöljyä

ripaus suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

  1. Voitele muffinssipellin kolot öljyllä tai käytä muffinivuokia. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Suikaloi pekoni. Mittaa raaka-aineet, lisää nestemäiset aineet kuivien aineiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Lusikoi massa muffinipellin koloihin tai vuokiin.
  4. Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes muffinit ovat kypsiä ja pinnaltaan kauniin ruskeita.