Kana-caesarsalaattiveneet
Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
6 annosta
Tällä reseptillä valmistuvat kana-caesarsalaattiveneet - klassinen kana-caesarsalaatti kivassa napostelumuodossa! Ota resepti talteen ja kokeile tätä helppoa herkkua.
Raaka-aineet
3 sydänsalaattia
1 pktAtria Vuolu Mustapippuri Kanafilee 200g
1 - 1/2 dl caesarkastiketta (valmista tai itse tehtyä)
1 dl krutonkeja (valmiita tai itse tehtyjä)
parmesaanilastuja
Caesarkastike:
1 kananmuna
2 rkl sitruunan mehua
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
3-4 sardellifilettä hienonnettuna
2 tl dijon-sinappia
1 dl parmesan-juustoa hienona raasteena
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
2 1/2 dl rypsiöljyä
Valmistusohje
- Valmista ensin kastike, jos teet sen itse. Riko muna kapeaan korkeaan kulhoon. Lisää muut aineet. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja käynnistä se. Nosta sauvasekoitin hitaasti ylös sen käydessä.
- Irrota sydänsalaatista uloimpia lehtiä veneiksi. Aseta tarjoiluvadille. Leikkaa loput salaateista suikaleiksi. Sekoita salaatin joukkoon Vuolu Kanafileet ja kastike. Jaa salaatti veneille ja viimeistele krutongeilla ja parmesaanilastuilla.