Kana-caesarsalaattiveneet

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
6 annosta
Kana-caesarsalaattiveneet.jpg

Tällä reseptillä valmistuvat kana-caesarsalaattiveneet - klassinen kana-caesarsalaatti kivassa napostelumuodossa! Ota resepti talteen ja kokeile tätä helppoa herkkua.

Raaka-aineet

3 sydänsalaattia

1 pktAtria Vuolu Mustapippuri Kanafilee 200g

1 - 1/2 dl caesarkastiketta (valmista tai itse tehtyä)

1 dl krutonkeja (valmiita tai itse tehtyjä)

parmesaanilastuja

Caesarkastike:

1 kananmuna

2 rkl sitruunan mehua

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

3-4 sardellifilettä hienonnettuna

2 tl dijon-sinappia

1 dl parmesan-juustoa hienona raasteena

1/2 tl suolaa

ripaus mustapippuria

2 1/2 dl rypsiöljyä

Valmistusohje

  1. Valmista ensin kastike, jos teet sen itse. Riko muna kapeaan korkeaan kulhoon. Lisää muut aineet. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja käynnistä se. Nosta sauvasekoitin hitaasti ylös sen käydessä.
  2. Irrota sydänsalaatista uloimpia lehtiä veneiksi. Aseta tarjoiluvadille. Leikkaa loput salaateista suikaleiksi. Sekoita salaatin joukkoon Vuolu Kanafileet ja kastike. Jaa salaatti veneille ja viimeistele krutongeilla ja parmesaanilastuilla.
Korealainen kanabowl_full.jpg
Korealainen kanabowl 2
Tutustu reseptiin
Savuinen-kanapasta.png
Savuinen kanapasta 10
Tutustu reseptiin
Punastunut_karjalanpaisti.jpg
Punastunut karjalanpaisti 2
Tutustu reseptiin
Tacot_720x910.jpg
Country Style -kanatacot 0
Tutustu reseptiin
Grillattu-perunasalaatti-ja-makkaroita.jpg
Grillattu perunasalaatti ja makkaroita 4
Tutustu reseptiin