Kana-caesarsalaatti
Työaika
15 min
Kokonaisaika
15 min
Raaka-aineet
1 pkt Atria Suomalainen Kanapekoni 120g
100-200 g lehtikaalia
1 rkl sitruunanmehua
ripaus suolaa
valmista caesar-kastiketta
leipäkrutonkeja
parmesania lastuina
pinjansiemeniä paahdettuna
Valmistusohje
- Kypsennä kanapekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
- Irrota lehtikaalin lehdistä kovat keskiruodit ja revi kaali suupalan kokoisiksi paloiksi kulhoon. Lisää joukkoon sitruunamehu ja suola.
- Asettele lehtikaali salaattipediksi tarjoiluastiaan, valuta päälle kastiketta ja lisää Vuolu-kanaa, paloiteltua pekonia, krutonkeja, parmesaania ja pinjansiemeniä.
KOKEILE MYÖS
Nopea naudanliha-nuudeliwokki
0
Tutustu reseptiin
Pinaatti-nokkossämpylät
0
Tutustu reseptiin
Henri Alénin Minestra Maritata kanasta
15
Tutustu reseptiin
Ilmafriteerattu kana-sandwich
1
Tutustu reseptiin
Texmex-kanakeitto
0
Tutustu reseptiin