Kana-caesarsalaatti

Työaika Kokonaisaika 15 min
2 annosta

Raaka-aineet

1 pkt Atria Suomalainen Kanapekoni 120g

100-200 g lehtikaalia

1 rkl sitruunanmehua

ripaus suolaa

valmista caesar-kastiketta

leipäkrutonkeja

parmesania lastuina

pinjansiemeniä paahdettuna

1 pkt Atria Vuolu Mustapippuri Kanafilee 200g

Valmistusohje

  1. Kypsennä kanapekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
  2. Irrota lehtikaalin lehdistä kovat keskiruodit ja revi kaali suupalan kokoisiksi paloiksi kulhoon. Lisää joukkoon sitruunamehu ja suola.
  3. Asettele lehtikaali salaattipediksi tarjoiluastiaan, valuta päälle kastiketta ja lisää Vuolu-kanaa, paloiteltua pekonia, krutonkeja, parmesaania ja pinjansiemeniä.