Kana-caesarsalaatti
Työaika
Kokonaisaika
15 min
Raaka-aineet
1 pkt Atria Suomalainen Kanapekoni 120g
100-200 g lehtikaalia
1 rkl sitruunanmehua
ripaus suolaa
valmista caesar-kastiketta
leipäkrutonkeja
parmesania lastuina
pinjansiemeniä paahdettuna
Valmistusohje
- Kypsennä kanapekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
- Irrota lehtikaalin lehdistä kovat keskiruodit ja revi kaali suupalan kokoisiksi paloiksi kulhoon. Lisää joukkoon sitruunamehu ja suola.
- Asettele lehtikaali salaattipediksi tarjoiluastiaan, valuta päälle kastiketta ja lisää Vuolu-kanaa, paloiteltua pekonia, krutonkeja, parmesaania ja pinjansiemeniä.
KOKEILE MYÖS
Kinkkupiirakka joulukinkusta
0
Tutustu reseptiin
Natalia Salmelan kaali-possutacot aasialaisittain
0
Tutustu reseptiin
Pinaatti-nokkossämpylät
0
Tutustu reseptiin
Pad thai rapealla kanalla
1
Tutustu reseptiin
Pikaiset possupitat
0
Tutustu reseptiin