Juustoburgerit hölskykurkuilla
Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Kesän helpointa grillattavaa on tietysti juustoburgerit! Hölskykurkut tuovat burgereihin ihanaa raikkautta.
Raaka-aineet
4 rkl majoneesia
2 rkl ketsuppia
1 pktAtria Burger Naudanliha 480g
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
4 kpl vaaleaa cheddarjuustoviipaletta
4 kpl briossisämpylää
2 rkl sulatettua voita
4 kpl Romaine-salaatinlehteä
Hölskykurkut
1/2 kpl kurkku
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1 rkl väkiviinaetikkaa
Valmistusohje
- Tee ensin hölskykurkut. Viipaloi kurkku ja laita kannelliseen purkkiin sokerin, suolan ja etikan kanssa. Ravistele hetki.
- Sekoita majoneesi ja ketsuppi keskenään, ja laita jääkaappiin odottamaan. Jaa burgerliha neljään osaan, muotoile pihveiksi, mausta suolalla sekä pippurilla, ja grillaa molemmin puolin kypsäksi. Lisää juustoviipaleet grillauksen loppuvaiheessa pihvien päälle.
- Halkaise sämpylät ja levitä sulatettu voi sisäpinnoille. Grillaa sämpylät lämpimiksi. Pese ja puolita salaatinlehdet. Levitä majoneesi sämpylöiden pintaan. Aseta salaatinlehdet, pihvit ja lopuksi hölskykurkut sämpylöiden väliin.