Tapasvartaat

Työaika Kokonaisaika 15 min
4 annosta

Tapas-vartaat ovat kesän helpoin grilliherkku! Pujottele toisiin vartaisiin Atrian Artesaani chorizoa sekä pimientos de padron -paprikoita, ja toisiin pikkutomaatteja ja artisokkaa. Tarjoile vartaat Patatas Bravas -perunoiden, aiolin sekä vihreän salaatin kera.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240g

200 g pimientos de padron -paprikoita

200 g kirsikkatomaatteja

200 g miniartisokansydämiä tai isompia puolitettuina (säilyke)

oliiviöljyä

mustapippuria

suolaa

Tarjoiluun:

1/2 pkt Peruna

vihreää salaattia

Valmistusohje

  1. Leikkaa chorizot reiluiksi paloiksi. Pujottele makkarapalat ja padron-paprikat vuorotellen varrastikkuihin.
  2. Pujota toisiin tikkuihin kirsikkatomaatit ja artisokat.
  3. Sivele vartaisiin öljyä ja rouskauta päälle mustapippuria ja suolaa.
  4. Laita ensimmäisenä grilliin kuumenemaan Patatas Bravas -perunavuoka.
  5. Lisää seuraavaksi chorizovartaat, ja viimeiseksi tomaatti-artisokkavartaat, jotka valmistuvat hetkessä.
  6. Tarjoile vartaat Patatas Bravas -perunoiden, niiden pakkauksessa mukana tulevan aiolin, sekä vihreän salaatin kera.