Joulukinkun kuorrute aasialaisittain
Työaika
Kokonaisaika
30 min
Perinteiseen joulukinkkuun saa uutta potkua maustamalla se aasia-henkisesti.
Raaka-aineet
1 dl Ketjap manista
2 rkl Madras Curry Paste Hot-currytahnaa
3 dl pankojauhetta
Valmistusohje
- Poista kinkusta nahka. Sekoita ketjap manis, currytahna ja 1dl pankojauhetta keskenään ja anna turvota kymmenen minuuttia.
- Levitä seos kinkun pinnalle ja ripottele loput pankojauheesta maustetahnan päälle.
- Kuorruta 225 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes pankojauhe on kauniisti ruskistunut.
KOKEILE MYÖS
Sienipossupata
2
Tutustu reseptiin
Hunajainen ryytisinappi-inkiväärikuorrute
0
Tutustu reseptiin
Ribsihuolto
0
Tutustu reseptiin
Nakki-currykeitto
0
Tutustu reseptiin
Banh mi -burgerit
0
Tutustu reseptiin