Possu-ssämit ja pikakimchi

Työaika 40 min Kokonaisaika 40 min
4 annosta
Possu-ssamit..jpg

Bo ssäm on helppo ja rento korealainen ruokalaji, jossa salaatinlehtiin kääräistään mehevää possua ja muita maukkaita täytteitä. Kääröjen täyttäminen juuri omaan makuun on mukavaa näpräiltävää ja niinpä bo ssämit sopivatkin mahtavasti illanviettoon.

 

Raaka-aineet

1 pktAtria Possun Pataliha 350g

rypsiöljyä

suolaa

mustapippuria

Pikakimchi:

1 rkl rypsiöljyä

1 rkl tomaattipyrettä

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1/2 kiinankaali suikaloituna

1/2 punainen chili hienonnettuna

1 rkl kalakastiketta

1 rkl omenaviinietikkaa

1 tl sokeria

2 kevätsipulia viipaleina

Tarjoiluun:

1 rkl srirachaa

1 1/2 dl majoneesia

3 kevätsipulia viipaleina

salaatin lehtiä

keitettyä riisiä

seesamin siemeniä

Valmistusohje

  1. Tee ensin pikakimchi maustumaan. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää tomaattipyree ja valkosipuli ja freesaa hetki. Pyöräytä mukaan kaali ja chili ja freesaa taas hetki. Sekoita joukkoon loput ainekset, siirrä tarjoiluastiaan ja anna jäähtyä.
  2. Paista possu pannulla öljyssä kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita sriracha majoneesiin. Kokoa salaatinlehtiin kimchiä, riisiä, possua, srirachamajoneesia ja kevätsipulia. Viimeistele seesaminsiemenillä.
Raakamakkaraa-viinirypäleitä-ja-mozzarellaa-toscanalaisittain.jpg
Raakamakkaraa, viinirypäleitä ja mozzarellaa toscanalaisittain 2
Tutustu reseptiin
Atria_Kanttarelli_herukkanuotioleivat-pysty.jpg
Possun savupaistilla ja kantarelleilla täytetyt nuotioleivät 1
Tutustu reseptiin
Kaalikaaryleet.jpg
Kaalikääryleet 34
Tutustu reseptiin
Chipotle-burger.jpg
Chipotle Burger 0
Tutustu reseptiin
Atria_Valkosipuli_basilikakanaa_quinoa_kurpitsawokki-pysty.jpg
Kanaa ja kvinoa-kurpitsawokki 1
Tutustu reseptiin