Hunajasiivet ja 3x dippi
Herkuttele hunajasiivillä kolmen erilaisen dipin kera! Tämä resepti on täydellinen valinta rennolle illanvietolle, leffailtaan tai vaikka grillijuhliin, ja se taatusti hurmaa kaikki pöydän ääressä istuvat!
Raaka-aineet
1 rs Atria Kanan Hornet Hunaja Siipi 900g
Buffalo-kastike
1,5 dl chilikastiketta
100 g voita
1,5 rkl valkoviinietikkaa
0,5 tl Worcestershire-kastiketta
0,5 tl valkosipulijauhetta
0,25 tl cayennepippuria tai chilijauhetta
Ranch-kastike
150 g ranskankermaa
1 dl piimää
3 rkl majoneesia
0,5 kpl ruukku ruohosipulia
0,25 kpl ruukku tilliä
0,5 tl sipulijauhetta
0,5 tl valkosipulijauhetta
0,25 tl mustapippuria
0,25 tl suolaa
Currymajoneesi
2 dl majoneesia
2-3 tl curryjauhetta
2 tl sitruunamehua
Valmistusohje
Hunajasiivet: Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes siipien sisälämpötila on 75 astetta. Tarjoa siivet dippikastikkeiden kanssa.
Ranch-kastike: Sekoita ranskankerma, piimä ja majoneesi kulhossa. Hienonna ruohosipuli ja tilli. Lisää yrtit ja mausteet kastikkeeseen. Anna maustua jääkaapissa 30 minuuttia.
Currymajoneesi: Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
Buffalo-kastike: Laita kaikki aineet pieneen kattilaan ja kuumenna matalalla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun kastike alkaa pulpahdella, siirrä kattila pois levyltä. Tarjoa kastike lämpimänä.