Hornet-pelti

Työaika 15 min Kokonaisaika 54 min
4 annosta

Hornet-pelti on erinomainen ja vaivaton herkku kaveriporukan tai perheen illanviettoon!  Pellille ladotaan hieman kreikkalaista makumaailmaa fetan, paahdettujen perunoiden ja kirsikkatomattien muodossa ja setti viimeistellään raikkaalla dipillä.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g

1 kg kiinteitä perunoita halkaistuna

2 kpl sipulia isoina lohkoina

200 g kirsikkatomaatteja

200 g fetajuustoa

Dippi

200 g kreikkalaista jugurttia

1-2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

1 kpl valkosipuli hienonnettuna

2 tl juoksevaa hunajaa

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria rouhittuna

Valmistusohje

  1. Asettele perunat ja sipulilohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Asettele hornetit pellille perunoiden ja sipulien joukkoon.
  2. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää pellille kirsikkatomaatit ja feta murusteltuna. Jatka kypsennystä vielä 15–20 minuuttia.
  3. Sekoita dipin aineet keskenään ja tarjoa hornet-pellin kanssa.