Hornet-pelti
Hornet-pelti on erinomainen ja vaivaton herkku kaveriporukan tai perheen illanviettoon! Pellille ladotaan hieman kreikkalaista makumaailmaa fetan, paahdettujen perunoiden ja kirsikkatomattien muodossa ja setti viimeistellään raikkaalla dipillä.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g
1 kg kiinteitä perunoita halkaistuna
2 kpl sipulia isoina lohkoina
200 g kirsikkatomaatteja
200 g fetajuustoa
Dippi
200 g kreikkalaista jugurttia
1-2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
1 kpl valkosipuli hienonnettuna
2 tl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna
Valmistusohje
- Asettele perunat ja sipulilohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Asettele hornetit pellille perunoiden ja sipulien joukkoon.
- Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää pellille kirsikkatomaatit ja feta murusteltuna. Jatka kypsennystä vielä 15–20 minuuttia.
- Sekoita dipin aineet keskenään ja tarjoa hornet-pellin kanssa.