Atria Kanan Hornet Hunaja Siipi 900g
Atria Hornet Hunaja siivet ovat helppoa sormiruokaa. Rentoon herkutteluhetkeen siipien kanssa sopii pilkotut kasvikset, kuten porkkanat, paprikat, kurkut tai varsisellerit. Maun viimeistelee dippikastike. Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Voit kypsentää myös airfryerissa 180 °C yhdessä kerroksessa välillä käännellen n. 30-35 min, kunnes sisälämpötila on 75°C:tta. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerin siipi (89 %), vesi, hunajajauhe (2 %), mausteet (chili, valkosipuli, mustapippuri, paprika, cayenne, tomaatti, sitruuna, lipstikka), jodioitu suola, sokeri, säilöntäaine E 262, maltodekstriini, aromit, savuaromi. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
799 kJ
Energia
192 kcal
Rasva
13 g
josta tyydyttynyttä
3,4 g
Hiilihydraatit
3,3 g
josta sokeria
2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Proteiini
16 g
Suola
1,1 g
Valmistusohje
Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min tai kypsennä airfryerissa 180 °C yhdessä kerroksessa välillä käännellen n. 25 min, kunnes sisälämpötila on +75°C.
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
KOKEILE MYÖS
Hunajasiivet ja 3x dippi
0
Tutustu reseptiin