Atria Kanan Hornet Hunaja Siipi 900g

Atria-Kanan-Hornet-Hunaja-Siipi_610164.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria Hornet Hunaja siivet ovat helppoa sormiruokaa. Rentoon herkutteluhetkeen siipien kanssa sopii pilkotut kasvikset, kuten porkkanat, paprikat, kurkut tai varsisellerit. Maun viimeistelee dippikastike. Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Voit kypsentää myös airfryerissa 180 °C yhdessä kerroksessa välillä käännellen n. 30-35 min, kunnes sisälämpötila on 75°C:tta. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin siipi (89 %), vesi, hunajajauhe (2 %), mausteet (chili, valkosipuli, mustapippuri, paprika, cayenne, tomaatti, sitruuna, lipstikka), jodioitu suola, sokeri, säilöntäaine E 262, maltodekstriini, aromit, savuaromi. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 799 kJ
Energia 192 kcal
Rasva 13 g
josta tyydyttynyttä 3,4 g
Hiilihydraatit 3,3 g
josta sokeria 2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 16 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min tai kypsennä airfryerissa 180 °C yhdessä kerroksessa välillä käännellen n. 25 min, kunnes sisälämpötila on +75°C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?