Hornetit Meksikon tyyliin
Vamos – Hornetit Meksiko-tunnelmissa! Habanero-Hornetien kylkeen sopivat täydellisesti pehmeän makuinen avokadodippi ja täyteläinen juustodippi. Kokoa Horneteista, nachoista, kasviksista ja dipeistä näyttävä tarjotin ja nauti.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Hornet Habanero Chilisiipi 900g
Nacholastuja
Paprikaa tikkuina
Kirsikkatomaatteja
Limeä lohkottuna
Korianterin lehtiä
Avocadodippi
1 kpl Kypsä avocado
100 g Ranskankermaa
1/2 Limen mehu
Ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna
Juustodippi
125 g cheddarjuustoa raastettuna
100 g ranskankermaa
ripaus juustokuminaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna
Valmistusohje
- Kypsennä Hornetit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista avokadodippi: Kaavi avokadojen hedelmäliha kulhoon ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon muut dipin aineet.
- Valmista juustodippi: Sekoita juustoraaste ja ranskankerma pienessä kattilassa. Kuumenna samalla sekoitellen, kunnes juustoraaste on sulanut. Mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa juustokastike lämpimänä tai haaleana dippinä.
- Kokoa Horneteista, nachoista, kasviksista ja dipeistä näyttävä tarjotin.