Hornetit Meksikon tyyliin

Työaika 30 min Kokonaisaika 50 min
2-4 annosta

Vamos – Hornetit Meksiko-tunnelmissa! Habanero-Hornetien kylkeen sopivat täydellisesti pehmeän makuinen avokadodippi ja täyteläinen juustodippi. Kokoa Horneteista, nachoista, kasviksista ja dipeistä näyttävä tarjotin ja nauti.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Hornet Habanero Chilisiipi 900g

Nacholastuja

Paprikaa tikkuina

Kirsikkatomaatteja

Limeä lohkottuna

Korianterin lehtiä

Avocadodippi

1 kpl Kypsä avocado

100 g Ranskankermaa

1/2 Limen mehu

Ripaus suolaa

ripaus mustapippuria rouhittuna

Juustodippi

125 g cheddarjuustoa raastettuna

100 g ranskankermaa

ripaus juustokuminaa

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria rouhittuna

Valmistusohje

  1. Kypsennä Hornetit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista avokadodippi: Kaavi avokadojen hedelmäliha kulhoon ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon muut dipin aineet.
  3. Valmista juustodippi: Sekoita juustoraaste ja ranskankerma pienessä kattilassa. Kuumenna samalla sekoitellen, kunnes juustoraaste on sulanut. Mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa juustokastike lämpimänä tai haaleana dippinä.
  4. Kokoa Horneteista, nachoista, kasviksista ja dipeistä näyttävä tarjotin.